Lonicera nitida

4 producten

Lonicera nitida 'Red Tips' - Struikkamperfoelie
actie
Lonicera nitida 'Red Tips' - Struikkamperfoelie Struikkamperfoelie
5.77 6.99
Bekijk product
Lonicera nitida 'Lemon Beauty' - Struikkamperfoelie
actie
Lonicera nitida 'Lemon Beauty' - Struikkamperfoelie Struikkamperfoelie
Niet op voorraad 6.99
Bekijk product
Lonicera nitida 'Elegant' - Struikkamperfoelie
actie
Lonicera nitida 'Elegant' - Struikkamperfoelie Struikkamperfoelie
2.44 2.99
Bekijk product
Lonicera nitida 'Maigrun' - Struikkamperfoelie
actie
Lonicera nitida 'Maigrun' - Struikkamperfoelie Struikkamperfoelie 'Maigrun'
2.11 2.99
Bekijk product

Een Lonicera nitida bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u eens iets bijzonders in uw tuin planten? Een plant, struik, boom of gras waarmee u echt iets speciaals aan uw tuin toevoegt? Dan raden wij u aan om gewoon even een kijkje te komen nemen bij wat Het Groene Paradijs u allemaal te bieden heeft. Neem bijvoorbeeld een Lonicera nitida, een aanwinst onder de bodembedekkers. Dit is een Chinese variant op de kamperfoelie. Een prachtige struik met overhangende takken, die wel anderhalve meter hoog kan worden. Met andere woorden, als u deze Struikkamperfoelie aan uw tuin toevoegt, dan staat er straks ook echt wat! Een mooie, groene struik die in het voorjaar wordt verrijkt met witte, lekker ruikende bloemetjes.

 read-more-splitter

De Lonicera nitida kopen

Het Groene Paradijs is een webshop waar u de mooiste tuinplanten en struiken kunt vinden die er in Nederland online te krijgen zijn. We leveren zeer hoge kwaliteit, welke we kunnen waarborgen doordat we deze zelf voor u kweken. We hebben geen showroom waar u al dat moois kunt komen bekijken, maar daar staat wel een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke webshop tegenover. Daar komt dan ook nog eens bij dat we door het ontbreken van een showroom onze kosten lager kunnen houden. Dit berekenen we dan weer door in de prijzen die we voor onze planten rekenen. Zo wordt een Lonicera nitida bestellen gelijk een stuk voordeliger!

Eenvoudig een Lonicera nitida bestellen

We willen het zo makkelijk mogelijk maken om uw bestelling bij ons te doen. Daarbij zorgen we er natuurlijk ook voor dat iets kopen bij ons altijd heel veilig is. We gaan zorgvuldig met uw gegevens om, maar zorgen er daarbij ook voor dat u straks de planten helemaal veilig afgeleverd krijgt. Heeft u misschien nog vragen over onze webshop, of over de planten die wij verkopen? Dan kunt u hier natuurlijk altijd even contact over opnemen met ons. De specialisten van Het Groene Paradijs staan voor u klaar!