Ajuga reptans

9 producten

Ajuga pyramidalis 'Metallica Crispa' - Zenegroen
actie
Ajuga pyramidalis 'Metallica Crispa' - Zenegroen Zenegroen
Ajuga reptans 'Braunherz' - Zenegroen
actie
Ajuga reptans 'Braunherz' - Zenegroen Zenegroen 'Braunherz'
Ajuga reptans 'Catlin's Giant' - Zenegroen
actie
Ajuga reptans 'Catlin's Giant' - Zenegroen Kruipend Zenegroen
Ajuga reptans 'Rosea' - Zenegroen
actie
Ajuga reptans 'Rosea' - Zenegroen Kruipend Zenegroen
Ajuga reptans 'Black Scallop' - Zenegroen
actie
Ajuga reptans 'Black Scallop' - Zenegroen Kruipend Zenegroen
Ajuga reptans 'Burgundy Glow' - Zenegroen
actie
Ajuga reptans 'Burgundy Glow' - Zenegroen Kruipend Zenegroen
Ajuga reptans - Zenegroen
actie
Ajuga reptans - Zenegroen Kruipend Zenegroen
Ajuga reptans Atropurpurea - Zenegroen
actie
Ajuga reptans Atropurpurea - Zenegroen Kruipend Zenegroen
Ajuga reptans 'Alba' - Zenegroen
actie
Ajuga reptans 'Alba' - Zenegroen Kruipend Zenegroen Alba

Een Ajuga Reptans kopen bij Het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar nieuwe planten voor in uw tuin? Wilt u graag een mooie bodembedekker aanschaffen die prachtige kleuren naar uw tuin brengt? Een Ajuga Reptans is dan een goede keuze. Deze plant is ook wel bekend onder de naam Kruipend Zenegroen. Het is een plant waar schitterende, violetblauwe bloemetjes uit komen als de plant in bloei is. Het is daarbij ook een plant die in de winter mooi groen blijft. Het is zodoende een plant die in elk jaargetijde ingezet kan worden om uw tuin er fraaier uit te laten zien.

Een Ajuga Reptans bestellen in onze webshop

De Ajuga Reptans is een plant die het in elke tuin goed doet. Let er daarbij wel even op dat de plant houdt van zon. Een plekje in lichte schaduw is voor deze plant ook nog wel te doen. Zorg er alleen wel voor dat deze plant niet geheel in de schaduw blijft staan. Het is een plant die eenvoudig is in het onderhoud en waar u lange tijd van kunt gaan genieten. Het is een van de vele mooie tuinplanten in het assortiment van Het Groene Paradijs. Een Ajuga Reptans kopen is bij ons zowel voordelig als eenvoudig. We raden u dan ook aan om vooral eens in ons assortiment te komen kijken om meer te lezen over deze mooie plant.

U wilt een Ajuga Reptans kopen?

Bij Het Groene Paradijs vindt u de mooiste planten. Als u bij ons de Ajuga Reptans gaat bestellen, dan kunt u zelf bepalen wanneer de plant bij u wordt afgeleverd. De planten komen vers bij onze kweker vandaan en worden altijd geleverd met groeigarantie. We leveren de planten snel, zodat u deze ook zo snel mogelijk in uw tuin neer kunt zetten. Wilt u hier meer over weten, of over de plant van uw keuze? Neem dan gewoon even contact met ons op. We staan altijd klaar om al uw vragen voor u te beantwoorden.