Toscaanse jasmijn wit

1 product

Trachelospermum jasminoides - Witte Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides - Witte Toscaanse Jasmijn Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn
10.77 14.99
Bekijk product

Een prachtige Toscaanse jasmijn wit in uw tuin?

Wanneer u een plant selecteert om in uw tuin te planten, dan selecteert u vooral op de kleur van de bloemen. Het zijn de bloemen waar u vooral van geniet. Met de Toscaanse jasmijn geniet u niet alleen van het zicht op de mooie bloemen. Een belangrijk kenmerk waarom vaak voor de Toscaanse jasmijn wordt gekozen, zijn de heerlijk ruikende bloemen. De geur doet u helemaal in het Italiaanse Toscane wanen. Met een Toscaanse jasmijn wit, krijgt u tijdens de bloeiperiode in de zomer, prachtige witte bloemen en ook deze bloemen zullen heerlijk geuren.

read-more-splitter

Waar moet u op letten bij een Toscaanse jasmijn wit kopen?

Wilt u een Toscaanse jasmijn wit kopen? Dan is het belangrijk om deze te planten op een redelijk centrale plek. Niet alleen omdat u dan de witte bloemen goed kunt zien, vooral ook omdat u de geur van de bloemen kunt ruiken. Deze geuren vanzelfsprekend naar jasmijn. Bovendien heeft de plant een lange bloeiperiode. U geniet van ongeveer juni tot zeker september of oktober van de prachtige en heerlijk geurende bloemen. Hoewel het onderhoud niet zo moeilijk is, is het vooral tijdens de herfst en de winter dat u op enkele zaken moet letten. De bodem mag niet te vochtig worden en vocht doorlatend zijn, anders rotten de wortels gemakkelijk weg. Bovendien kan niet iedere soort tegen vorst. Het is dan ook belangrijk om de Toscaanse jasmijn tijdens de vorstperiode goed te beschermen of binnen te zetten als dit mogelijk is.

Een Toscaanse jasmijn wit bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u tijdens de zomer ook genieten van de witte bloemen en heerlijke geur van de Toscaanse jasmijn? U hoeft hiervoor tegenwoordig niet de deur meer voor uit. U kunt heel gemakkelijk en snel een Toscaanse jasmijn wit bestellen bij Het Groene Paradijs. Dit kan in onze webshop, waar wij tal van planten en struiken verkopen. Wij leveren uw witte Toscaanse jasmijn in een stevige verpakking, zodat deze onbeschadigd bij u aankomt. Wilt u meer weten over de verzorging van de Toscaanse jasmijn? Neemt u dan gerust contact op met onze deskundige medewerkers.