Toscaanse jasmijn struik

3 producten

Trachelospermum jasminoides 'Pink Showers' - Roze Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides 'Pink Showers' - Roze Toscaanse Jasmijn Roze Toscaanse Jasmijn 'Pink Showers'
Niet op voorraad 18.99
Trachelospermum jasminoides 'Star of Toscane' - Gele Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides 'Star of Toscane' - Gele Toscaanse Jasmijn Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn
10.77 14.99
Trachelospermum jasminoides - Witte Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides - Witte Toscaanse Jasmijn Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn
10.77 14.99

Een Toscaanse Jasmijn als struik doet het altijd goed

De Toscaanse Jasmijn is van oorsprong een klimplant die behoorlijk de hoogte in kan gaan. Tevens staat de Toscaanse Jasmijn bekend om de mooie en lekker geurende bloemen. De Toscaanse Jasmijn hecht zich niet aan het oppervlak, maar wikkelt zich om objecten heen. Hierdoor is het ook beter om de plant in een bepaalde richting te leiden. Maar wilt u een Toscaanse Jasmijn als struik, dan is dit ook mogelijk. Als u de Toscaanse Jasmijn op tijd snoeit, dan kunt u deze in een mooie struikvorm brengen en heeft u zowel een klimplant als een struik. Echter, de voorwaarde om de Toscaanse Jasmijn als struik te krijgen, is het snoeien in het vroege voorjaar.

Het voordeel van de Toscaanse Jasmijn als struik kopen

Door een Toscaanse Jasmijn als struik te kopen, heeft u het voordeel dat u de plant beter in toom houdt. Als klimplant verhouten de takken snel en dan kan het soms lastig zijn om de plant goed bij te houden. Door tijdig te snoeien, blijft u controle houden over de plant en bepaalt u ook zelf de vorm van de Toscaanse Jasmijn. Ook als struik kunt u genieten van de bloemen die tijdens de maanden juni tot september tevoorschijn komen. Alle soorten klimplanten van de Toscaanse Jasmijn zijn als struik te vormen, u kunt dan ook nog eens kiezen uit een bepaalde kleur voor de bloemen.

Een Toscaanse Jasmijn als struik bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u een Toscaanse Jasmijn als struik bestellen? Bestel dan in de webshop van Het Groene Paradijs een variant die u mooi lijkt. Het is juist de behandeling die de plant krijgt of deze uitgroeit tot een klimplant of meer een struik. Na bestelling zorgen wij ervoor dat u uw Toscaanse Jasmijn in een stevige verpakking thuis geleverd krijgt. Heeft u nog vragen over de behandeling en verzorging van de Toscaanse Jasmijn? Neemt u dan gerust contact met onze klantenservice op.