Toscaanse jasmijn planten

3 producten

Trachelospermum jasminoides - Witte Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides - Witte Toscaanse Jasmijn Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn
10.77 14.99
Bekijk product
Trachelospermum jasminoides 'Star of Toscane' - Gele Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides 'Star of Toscane' - Gele Toscaanse Jasmijn Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn
10.77 14.99
Bekijk product
Trachelospermum jasminoides 'Pink Showers' - Roze Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides 'Pink Showers' - Roze Toscaanse Jasmijn Roze Toscaanse Jasmijn 'Pink Showers'
Niet op voorraad 18.99
Bekijk product

Online Toscaanse jasmijn planten kopen bij Het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar de mooiste plant voor in uw tuin? U heeft de keuze uit een enorm aantal verschillende planten. We kunnen het ons dan goed indenken dat het niet eenvoudig is om de keuze te maken voor planten die het beste tot hun recht komen in uw tuin. Het is dan goed om op uw gemak een kijkje te nemen in het assortiment van Het Groene Paradijs. We verkopen namelijk de mooiste planten die er online maar te vinden zijn. Neem bijvoorbeeld onze Toscaanse jasmijn planten. Dit zijn planten die er echt schitterend uitzien en die daarbij ook heel sterk zijn. Planten die echt tot hun recht komen in uw tuin.

read-more-splitter

Planten van een Toscaanse jasmijn

Jasmijn planten zijn er in vele soorten en maten te krijgen. Met de Toscaanse jasmijn planten maakt u de keuze voor een uitzonderlijk mooi exemplaar, die er het hele jaar door mooi bijstaat. We raden u dan ook aan om een kijkje te nemen in onze webshop om te zien wat u van deze plant mag verwachten en om te bekijken welke varianten van deze plant wij verkopen. Toscaanse jasmijn planten zijn daarbij planten die goed te onderhouden zijn. Heeft u hier wellicht vragen over, of heeft u andere vragen voor onze medewerkers? Neemt u dan gewoon even contact met ons op om deze aan ons te stellen.

Bij Het Groene Paradijs Toscaanse jasmijn planten kopen

Voor prachtige planten als de Toscaanse jasmijn bent u bij ons altijd aan het juiste adres. We hebben in ons online assortiment deze planten volop klaarstaan. Spreekt de Toscaanse jasmijn u aan en bestelt u deze bij ons, dan zorgen wij dat de planten snel uw kant op worden gestuurd. U heeft hierbij altijd de keuze om zelf een geschikt bezorgmoment te kiezen. Wij bieden al onze planten aan tegen de scherpste prijs doe er online te vinden is, daarnaast krijgt u van ons ook een groeigarantie. We zijn namelijk volledig overtuigd dat alle planten die wij verkopen er ook in uw tuin schitterend uit gaan zien.