Toscaanse jasmijn pergola

3 producten

Trachelospermum jasminoides - Witte Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides - Witte Toscaanse Jasmijn Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn
10.77 14.99
Trachelospermum jasminoides 'Star of Toscane' - Gele Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides 'Star of Toscane' - Gele Toscaanse Jasmijn Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn
10.77 14.99
Trachelospermum jasminoides 'Pink Showers' - Roze Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides 'Pink Showers' - Roze Toscaanse Jasmijn Roze Toscaanse Jasmijn 'Pink Showers'
14.44 18.99

Een Toscaanse jasmijn voor de pergola

Bent u op zoek naar een mooie aanwinst voor uw tuin? Een mooie plant die perfect bij uw pergola past? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Het Groene Paradijs. We hebben in ons assortiment de mooiste planten, struiken, hagen en bomen voor u bij elkaar staan. Neem bijvoorbeeld een Toscaanse jasmijn voor de pergola. Hiermee zorgt u ervoor dat de pergola er straks nog mooier bijstaat. Bij ons mag u rekenen op producten van de hoogste kwaliteit. Alles wat wij verkopen wordt door onszelf gekweekt. Zo weet u zeker dat u straks een plant of struik in huis haalt die er lang mooi bij zal staan.

Voor uw pergola een Toscaanse jasmijn

Wilt u een Toscaanse jasmijn voor uw pergola kopen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de vele groene verrassingen die wij in ons assortiment hebben staan. Als u kiest voor een Toscaanse jasmijn voor de pergola, dan mag u er op rekenen dat deze er het hele jaar door mooi bijstaat. Het is een winterharde struik, die ook in de winter nog een mooie kleur heeft. Wilt u hier meer over weten? Dan neemt u gewoon even contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen. We staan altijd klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuze als het op planten en struiken aankomt.

Online een Toscaanse jasmijn voor uw pergola kopen

Bij Het Groene Paradijs hebben we service en kwaliteit allebei hoog in het vaandel staan. We willen u graag kwaliteit bieden en gaan dan ook met zorg aan de slag als wij onze planten kweken. We leveren daarbij alles wat wij in onze webshop hebben staan direct vanuit de kwekerij aan onze klanten. U mag er zodoende op rekenen dat alles wat bij u wordt afgeleverd helemaal vers is. We leveren onze planten ook met groeigarantie, aangezien we overtuigd zijn van de kwaliteit die we leveren. U mag daarbij zelf aangeven wanneer u wilt dat wij de bestelde planten bij u afleveren. U mag deze ook bij onze kwekerij op komen halen indien u dit wenst.