Toscaanse jasmijn op stam

3 producten

Trachelospermum jasminoides 'Pink Showers' - Roze Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides 'Pink Showers' - Roze Toscaanse Jasmijn Roze Toscaanse Jasmijn 'Pink Showers'
Niet op voorraad 18.99
Bekijk product
Trachelospermum jasminoides 'Star of Toscane' - Gele Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides 'Star of Toscane' - Gele Toscaanse Jasmijn Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn
10.77 14.99
Bekijk product
Trachelospermum jasminoides - Witte Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides - Witte Toscaanse Jasmijn Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn
10.77 14.99
Bekijk product

Wilt u een mooie Toscaanse jasmijn op stam in de tuin

Als u te maken heeft met een plant op stam, dan houdt dit in dat de plant is geënt op een onderstam. Planten op stam zijn ideaal om bijvoorbeeld een hoogte aan te brengen in uw borders. Veel struiken, maar ook klimplanten zijn op stam geënt. Dit kan ook het geval zijn met een Toscaanse jasmijn op stam. Hiermee heeft u een prachtige klimplant met een stevige basis. De Toscaanse jasmijn op stam is te gebruiken als een losse plant in een pot of border, maar kan ook deel uitmaken van een haag.

read-more-splitter

Wilt u een Toscaanse jasmijn op stam kopen?

Door een Toscaanse jasmijn op stam te kopen, profiteert u van een prachtige klimplant. Laat de plant groeien langs bijvoorbeeld een gaas die u op een erfafscheiding plaatst of langs een schutting. Hiermee heeft u niet alleen een altijd groene afscheiding, tijdens de zomer ziet het er erg fleurig uit. Tijdens de maanden juni t/m september is de bloeiperiode van de Toscaanse jasmijn, waardoor u de hele zomer van een bloemenpracht geniet. Bovendien geven de bloemen een heerlijke geur af. Als u liefhebber van Italië bent, dan voelt u zich met de Toscaanse jasmijn op stam al snel in Toscane. Tijdens de winter blijft de plant wintergroen, dus ook tijdens de koude periodes blijft u van de Toscaanse jasmijn op stam genieten.

Een Toscaanse jasmijn op stam bestellen bij Het Groene Paradijs

Voor een Toscaanse jasmijn op stam hoeft u helemaal niet lang te zoeken. In de webshop van Het Groene Paradijs kunt u een Toscaanse jasmijn op stam bestellen. Wij hebben diverse soorten Toscaanse jasmijn op stam, waarbij u de keuze heeft van welke kleur bloemen u zomers wilt genieten. Maak online en op uw eigen gemak uw keuze en rond de bestelling af door één van onze betaalmethodes te kiezen. Wij verzorgen dan een goed verpakte verzending en kunt u uw Toscaanse jasmijn op stam al snel planten.