Toscaanse jasmijn in plantenbak

3 producten

Trachelospermum jasminoides 'Pink Showers' - Roze Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides 'Pink Showers' - Roze Toscaanse Jasmijn Roze Toscaanse Jasmijn 'Pink Showers'
Niet op voorraad 18.99
Bekijk product
Trachelospermum jasminoides 'Star of Toscane' - Gele Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides 'Star of Toscane' - Gele Toscaanse Jasmijn Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn
10.77 14.99
Bekijk product
Trachelospermum jasminoides - Witte Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides - Witte Toscaanse Jasmijn Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn
10.77 14.99
Bekijk product

De Toscaanse Jasmijn in een plantenbak doet het altijd goed

Wilt u de Toscaanse Jasmijn in uw tuin of op uw balkon of dakterras? Dan is een Toscaanse Jasmijn in een plantenbak een ideale en makkelijke oplossing. De Toscaanse Jasmijn is een klimplant en wikkelt zich gemakkelijk rondom objecten die in de buurt staan. Plaats in de plantenbak een stok of een rek waar de Toscaanse Jasmijn zijn takken omheen kan laten groeien, dan bereikt de plant al snel een bepaalde hoogte. De Toscaanse Jasmijn is geen zelfhechtende plant, dus u hoeft niet bang te zijn dat een gevel wordt beschadigd door de plant. Een Toscaanse Jasmijn in een Plantenbak kunt u in principe overal plaatsen waar u maar wilt.

read-more-splitter

Welke variant van de Toscaanse Jasmijn in een plantenbak kopen?

Wilt u een Toscaanse Jasmijn voor in een plantenbak kopen? Dan kunt u kiezen uit verschillende varianten. Het belangrijkste verschil tussen de verschillende soorten, is de hoogte die ze kunnen bereiken en de kleur van de bloemen. Kiest u voor de witte Toscaanse Jasmijn, dan krijgt u vanaf juni tot september mooie witte bloemen. Deze variant wordt maximaal 250 centimeter hoog. Vindt u gele bloemen mooier? Kies dan voor de gele Toscaanse Jasmijn in een plantenbak. Deze plant kan een maximale hoogte van 300 centimeter bereiken. Dit is ook het geval met de Toscaanse Jasmijn ´Pink Showers´ met roze tot paarse bloemen.

Een Toscaanse Jasmijn voor in een plantenbak bestellen bij Het Groene Paradijs

Welke kleur of hoe hoog deze ook moet worden, u kunt een Toscaanse Jasmijn voor in een plantenbak bestellen bij Het Groene Paradijs. Bezoek hiervoor onze webshop, waar u gemakkelijk online uw keuze maakt uit de variant die u mooi vindt. Wij hebben vrijwel alle soorten van de Toscaanse Jasmijn, dus u heeft voldoende keuze. Wanneer meer wilt weten over de verzorging van de Toscaanse Jasmijn of u wilt aanvullende informatie over deze plant, neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over de Toscaanse Jasmijn.