Toscaanse jasmijn groot

3 producten

Trachelospermum jasminoides 'Pink Showers' - Roze Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides 'Pink Showers' - Roze Toscaanse Jasmijn Roze Toscaanse Jasmijn 'Pink Showers'
14.44 18.99
Trachelospermum jasminoides 'Star of Toscane' - Gele Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides 'Star of Toscane' - Gele Toscaanse Jasmijn Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn
12.22 14.99
Trachelospermum jasminoides - Witte Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides - Witte Toscaanse Jasmijn Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn
12.22 14.99

Wordt een Toscaanse jasmijn groot?

De belangrijkste vraag die u zich stelt bij de aankoop van een klimplant, is of deze voldoende groot wordt om het oppervlakte te bedekken die u wenst. Voor de meeste klimplanten geldt dat ze behoorlijke lengtes halen. Soms kan het zijn dat u de klimplant in toom moet houden om overwoekering te voorkomen. Een Toscaanse jasmijn wordt groot, tot wel 3 meter en soms nog hoger. Een voordeel van de Toscaanse jasmijn, is dat deze zich niet met tentakels aan het oppervlakte hecht, maar omwikkeld. Daarom kan de plant niet groeien aan een buitengevel, tenzij u hierop een raster aanbrengt. De plant is verder ideaal om te gebruiken tegen een schutting voor een natuurlijk erfafscheiding.

Waarom een Toscaanse jasmijn groot kopen

Waarom wilt u een Toscaanse jasmijn groot kopen? U profiteert van diverse voordelen. Bekend is dat de Toscaanse jasmijn tijdens de zomermaanden juni t/m september bloeit. Afhankelijk van de soort, krijgt u witte, roze of gele bloemen. De bloemen zorgen voor een prachtige kleurenpracht, maar ook voor een heerlijke geur. U waant zich door de geur helemaal in Toscaanse sferen. Ook in de winter geniet u van de Toscaanse jasmijn, want de plant is groenblijvend. Wilt u een groene wintertuin, dan bereikt u dit zeker met de Toscaanse jasmijn. Sommige soorten van de Toscaanse jasmijn hebben in de winter wel bescherming nodig, want vorst kan funest zijn.

Een Toscaanse jasmijn groot bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u een Toscaanse jasmijn in groot formaat in de tuin plaatsen? U kunt een Toscaanse jasmijn groot bestellen bij Het Groene Paradijs. Dit houdt niet in dat u de plant al in groot formaat thuis geleverd krijgt. Doorgaans zijn onze plantjes 20 tot 50 centimeter hoog en groeien ze in uw tuin tot de gewenste hoogte van 2.5 tot wel 3 meter. Wij geven hiervoor ook een groeigarantie af. Wij leveren de Toscaanse jasmijn in een stevige verpakking, zodat deze onbeschadigd bij u arriveert. Tevens bieden wij u de optie om uw bestelling in onze kwekerij in Gilze af te halen.