Toscaanse jasmijn 2 meter

3 producten

Trachelospermum jasminoides 'Pink Showers' - Roze Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides 'Pink Showers' - Roze Toscaanse Jasmijn Roze Toscaanse Jasmijn 'Pink Showers'
Niet op voorraad 18.99
Bekijk product
Trachelospermum jasminoides 'Star of Toscane' - Gele Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides 'Star of Toscane' - Gele Toscaanse Jasmijn Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn
10.77 14.99
Bekijk product
Trachelospermum jasminoides - Witte Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides - Witte Toscaanse Jasmijn Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn
10.77 14.99
Bekijk product

Groeit een Toscaanse jasmijn tot 2 meter hoog?

Heeft u een saaie schutting of een stuk muur waar u vanaf het terras tegenaan kijkt? Of wilt u een prieel mooi laten begroeien met een natuurlijke overkapping? Dan heeft u een klimplant nodig. Met een klimplant weet u zeker dat deze hoog wordt en zich wikkelt rondom het oppervlak die u wenst. Met de Toscaanse jasmijn maakt u een goede keuze. Ten eerste omdat u dan zeker weet dat de Toscaanse jasmijn 2 meter of zelfs hoger wordt en bovendien bloeit de plant tijdens de gehele zomer. U geniet daarom de hele zomer vanaf juni t/m september van mooie en geurende bloemen.

read-more-splitter

Waarom wilt u een Toscaanse jasmijn van 2 meter kopen?

Bij een klimplant wilt u de zekerheid dat deze ook daadwerkelijk groot wordt. U wilt er immers oppervlaktes mee laten begroeien? Een Toscaanse jasmijn van 2 meter kopen is zeker aan te raden. Vaak wordt de plant nog groter, waardoor u nog grotere oppervlaktes op natuurlijke wijze kunt bedekken. Wat ook erg prettig is naast de lange bloeiperiode in de zomer, is dat de Toscaanse jasmijn ´s winters bladhoudend is en groenblijvend is. Zo kunt u de Toscaanse jasmijn gemakkelijk als een haag gebruiken, zonder dat er in de winter gaten in vallen. U blijft genieten van een prachtige groene wintertuin.

Een Toscaanse jasmijn van 2 meter bestellen

Wilt u een Toscaanse jasmijn van 2 meter bestellen? U kunt bij Het Groene Paradijs wel een Toscaanse jasmijn bestellen, maar wij verzenden deze in een afmeting van 20 tot 50 centimeter. Na het planten mag u er gerust vanuit gaan dat de plant snel de 2 meter haalt of nog hoger wordt. Wij durven hiervoor zelfs een groeigarantie af te geven. Dit houdt in, dat u uw geld terugkrijgt, als de plant het niet volgens verwachting doet en de 2 meter niet haalt. Wil u meer weten over de Toscaanse jasmijn of over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op, onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.