Boerenhortensia

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Hydrangea Magical Revolution Blauw
    Hydrangea Magical Revolution Blauw
    Geen review beschikbaar
    Vanaf € 24,99
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De boerenhortensia kopen bij Het Groene Paradijs

Heeft u wel eens van de boerenhortensia gehoord? Dit is een soort hortensia die haar naam kreeg omdat ze veel bij boerderijen te vinden was. Dat is nog wel zo, maar de plant heeft ook haar weg naar andere plekken gevonden. Het is een plant die het ook prachtig kan doen in uw tuin. De boerenhortensia is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kleuren. De meest bekende soorten zijn de Hortensia Annabelle en de Hortensia Strong Annabelle, geliefd vanwege de prachtige bolvormige witte bloemen. Neem dan ook eens een kijkje in het assortiment van Het Groene Paradijs als u wilt zien welke uitvoering van deze plant het mooiste zal staan bij u in de tuin.

Eenvoudig een boerenhortensia bestellen

De mogelijkheden van deze hortensia lijken wel eindeloos. Zo is het bijvoorbeeld zo dat er varianten van deze plant zijn die, naarmate het seizoen verstrijkt, een genuanceerde kleurverandering doormaken. U kunt natuurlijk ook zelf ervoor kiezen om verschillende kleuren in uw tuin neer te zetten. Welke kleuren passen het beste bij wat u verder in uw tuin heeft staan? Dit is een plant waarbij de bloemen tussen juni en september te zien zijn. Er zijn echter ook soorten waarbij de bloemen het hele jaar door blijven staan.

Een boerenhortensia bestellen bij Het Groene Paradijs

Neemt u eens rustig een kijkje in ons assortiment om te zien wat voor prachtige planten en siergrassen wij allemaal in het assortiment hebben staan. U kunt er op rekenen dat die mooie planten er ook in uw tuin mooi uit gaan zien. We bieden namelijk op alle producten in ons assortiment groeigarantie. De planten en grassen komen bij ons altijd rechtstreeks bij de kweker vandaan. Zo heeft u altijd de mooiste planten in uw tuin. We staan altijd klaar om uw vragen over onze producten te beantwoorden. U kunt daarnaast ook contact met ons opnemen als u advies nodig heeft over het planten of onderhouden van uw alles wat in uw tuin groeit en bloeit.