Karpatenklokje

3 producten

Campanula carpatica 'Weisse Clips' - Karpatenklokje
actie
Campanula carpatica 'Weisse Clips' - Karpatenklokje Klokjesbloem Karpatenklokje
Campanula carpatica 'Blaue Clips' - Karpatenklokje
actie
Campanula carpatica 'Blaue Clips' - Karpatenklokje Klokjesbloem Karpatenklokje
Campanula carpatica 'Pearl White' - Karpatenklokje
actie
Campanula carpatica 'Pearl White' - Karpatenklokje Klokjesbloem Karpatenklokje

Het Karpatenklokje behoort zeker tot één van de mooiste bodembedekkers

 

Heeft u nog kale plekken in de tuin die u van groene vaste planten wilt voorzien? U blijft anders maar bezig met onkruid wieden en een goede bodembedekker voorkomt juist dat er onkruid groeit. U heeft best veel keuze uit veel verschillende bodembedekkers. Een bodembedekker die zeker tot één van de mooiste soorten behoort, is het Karpatenklokje. De officiële benaming is Campanula carpatica oftewel Klokjesbloem. Dit kleine plantje wordt gemiddeld 20 tot 30 centimeter hoog en is met de mooie bloemen in staat om uw tuin met een prachtig bloementapijt te verfraaien. 

 

Welke soorten van het Karpatenklokje kopen?

 

Het karpatenklokje staat vooral bekend om de weelderige groei tijdens de bloeiperiode. Hoe lang de bloeiperiode is en welke kleur bloemen er ontstaan, is afhankelijk van welk soort Karpatenklokje u wilt kopen. Karpatenklokje ´Pearl White´ bijvoorbeeld, heeft prachtige witte bloemen en heeft een lange bloeiperiode van juni tot september. Ook met Karpatenkloke ´Weisse Clips´ krijgt u mooie witte bloemen in een klokmodel. Deze soort heeft een bloeiperiode van juni tot augustus. Wilt u een blauwe bodembedekker? Dan is het mogelijk om te kiezen voor Karpatenklokje ´Blaue Clips´. Met dit plantje krijgt u mooie diepblauwe tot lila bloemen in uw tuin. Welke soort van het Karpatenklokje u ook wilt kopen, de plantjes zijn goed winterhard en krijgen in het voorjaar weer nieuw groen blad. 

 

Het Karpatenklokje bestellen bij Het Groene Paradijs

 

Wilt u een mooi bloementapijt in de tuin? Dan moet u zeker het Karpatenklokje bestellen. Hiervoor hoeft u niet lang op zoek en zeker ook niet de deur uit, want een Karpatenklokje bestellen doet u gemakkelijk in de webshop van Het Groene Paradijs. In ons assortiment treft u diverse soorten Karpatenklokjes aan, maar ook andere soorten van de Klokjesbloem. Wij leveren uw bestelling in een stevige verpakking en binnen 1 tot 3 werkdagen. Uiteraard mag u ook altijd contact met ons opnemen als u nog vragen heeft over het Karpatenklokje.