Goedkope bodembedekkers

8 producten

Vinca minor - Maagdenpalm
actie
Vinca minor - Maagdenpalm Maagdenpalm
Vinca minor 'Alba' - Maagdenpalm
actie
Vinca minor 'Alba' - Maagdenpalm Kleine Maagdenpalm
Waldsteinia Ternata - Goudaardbei
actie
Waldsteinia Ternata - Goudaardbei Goudaardbei of Gele Aardbei
Alchemilla mollis - Vrouwenmantel
actie
Alchemilla mollis - Vrouwenmantel Vrouwenmantel
Campanula Portenschlagiana - Klokjesbloem
actie
Campanula Portenschlagiana - Klokjesbloem Klokjesbloem Portenschlagiana
Campanula Poscharskyana - Klokjesbloem
actie
Campanula Poscharskyana - Klokjesbloem Klokjesbloem
Lonicera nitida 'Maigrun' - Struikkamperfoelie
actie
Lonicera nitida 'Maigrun' - Struikkamperfoelie Struikkamperfoelie 'Maigrun'
Cotoneaster Dammeri - Dwergmispel
actie
Cotoneaster Dammeri - Dwergmispel Dwergmispel

Goedkope bodembedekkers van de hoogste kwaliteit

De reden om bodembedekkers in uw tuin te planten, is om uw tuin snel vol te hebben met groen. Kale bodems zorgen ervoor dat uw tuin niet af lijkt. Daarnaast blijven kale bodems niet altijd kaal. Onkruid zal hier al snel uit de grond schieten, dus u blijft maar druk bezig om het onkruid weg te halen. Veel beter is het dan om deze kale plekken op te vullen met goedkope bodembedekkers. Bodembedekkers zijn kleine plantjes die in vele soorten te verkrijgen zijn. Doordat ze snel in de breedte groeien, heeft u al snel een tapijt van bladeren of bloemetjes in de tuin.

Bodembedekkers goedkoop en in de mooiste kleuren

Vrijwel alle soorten bodembedekkers zijn goedkoop in aanschaf. Dit zal mede de oorzaak zijn dat bodembedekkers tegenwoordig zo populair zijn. U krijgt zeker waar voor uw geld, want bodembedekkers zijn veelal zeer sterke planten die jarenlang uw tuin blijven opvrolijken. Kiest u voor bloeiende bodembedekkers, dan heeft u op een goedkope manier een tuin vol met kleur. Er zijn ontzettend veel verschillende bloeiende bodembedekkers te krijgen, met een grote keuze uit soorten bloemen en kleuren. Eigenlijk is ieder kleur beschikbaar. U kunt uw tuin ook heel bont maken met bodembedekkers die goedkoop zijn en voor verschillende kleuren kiezen.

Goedkope bodembedekkers kopen bij Het Groene Paradijs

Wanneer u op zoek bent naar bodembedekkers, dan kunt u goedkope bodembedekkers kopen bij Het Groene Paradijs. U zult in onze webshop tal van soorten bodembedekkers vinden en allen tegen een zeer scherpe prijs. Bij bestelling van meerdere bodembedekkers, krijgt u ook nog eens staffelkorting, waardoor de bodembedekkers nog goedkoper zijn. U heeft bij ons dus niet alleen veel keuze, u bent ook goedkoop uit en krijgt voor uw goedkope bodembedekkers de allerhoogste kwaliteit. Wilt u weten welke bodembedekkers het meest geschikt zijn voor uw tuin? Wij kunnen u hierin adviseren, zodat u altijd de juiste keuze maakt.