Gentiana

2 producten

Gentiana sino-ornata 'Weisser Traum' - Herfstgentiaan
actie
Gentiana sino-ornata 'Weisser Traum' - Herfstgentiaan Herfstgentiaan
Gentiana sino-ornata 'Eugens Allerbester' - Herfstgentiaan
actie
Gentiana sino-ornata 'Eugens Allerbester' - Herfstgentiaan Herfstgentiaan

Een mooie gentiana plant kopen

Bent u op zoek naar iets bijzonders voor in de tuin? Een plant die echt iets aan uw tuin toevoegt en die zorgt dat uw tuin nog meer smoel krijgt? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Het Groene Paradijs. We hebben in ons assortiment namelijk een groot aantal mooie planten voor u klaarstaan. Planten die met groeigarantie worden geleverd, zodat u er zeker van kunt zijn dat u straks echt iets moois in uw tuin heeft staan. Neem bijvoorbeeld een Gentiana plant. Deze iets minder bekende plant is een echte aanwinst voor uw tuin. We hebben de Gentiana in meerdere verschillende uitvoeringen voor u klaarstaan.

Kies zo’n mooie Gentiana

De Gentiana is een plant die in een groot aantal verschillende variaties te krijgen is. In totaal zijn er wereldwijd wel 400 verschillende versies van deze plant te krijgen! Uiteraard hebben wij niet alle 400 uitvoeringen in ons assortiment, maar u vindt wel de mooiste soorten bij elkaar. Planten in prachtige kleuren, waarvan u er op mag rekenen dat deze geruime tijd in bloei staan. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op met al uw vragen over de Gentiana. Wij beantwoorden graag al uw vragen en geven u daarbij ook advies over de planten die het beste in uw tuin passen.

Eenvoudig een Gentiana kopen

We raden u aan om eens op uw gemak de verschillende uitvoeringen van de Gentiana door te nemen. De planten die u het mooist vindt zet u eenvoudig even in uw winkelwagentje. Kies dan een tijd waarop u wilt dat de planten bij u worden afgeleverd. Wij bieden u deze optie, zodat u er zeker van kunt zijn dat u thuis bent als wij langskomen. We kunnen deze planten snel bij u afleveren, zodat u er ook snel van kunt genieten!