Fuchsia

6 producten

Fuchsia magellanica 'Mrs Popple' - Bellenplant
actie
Fuchsia magellanica 'Mrs Popple' - Bellenplant Bellenplant 'Mrs Popple'
Fuchsia magellanica gracilis - Bellenplant
actie
Fuchsia magellanica gracilis - Bellenplant Bellenplant
Fuchsia 'Lady Thumb' - Bellenplant
actie
Fuchsia 'Lady Thumb' - Bellenplant Bellenplant
Fuchsia magellanica 'Riccartonii' - Bellenplant
actie
Fuchsia magellanica 'Riccartonii' - Bellenplant Bellenplant 'Riccartonii'
Fuchsia 'Tom Thumb' - Bellenplant
actie
Fuchsia 'Tom Thumb' - Bellenplant Bellenplant
Fuchsia 'Madame Cornelissen' - Bellenplant
actie
Fuchsia 'Madame Cornelissen' - Bellenplant Bellenplant

Geniet van de mooie vorm van de Fuchsia

De Fuchsia is een zeer geliefde plant in menig tuin. De Fuchsia is een ideale plant om uw terras op te fleuren. Dit kan bijvoorbeeld als kuipplant in een plantenbak. Het opvallendste kenmerk van de Fuchsia is de opvallende bloeiwijze van de bloemen. De bloemen zijn namelijk in een klokvorm en zijn hierdoor zeer decoratief. De bloem zelf ziet er ook opvallend uit, met vier slanke kroonbladeren en vier kortere kelkbladeren. Vaak steekt uit de bloem de vrucht in de vorm van een bes. Er zijn totaal meer dan 100 verschillende soorten Fuchsia´s, die tussen de 20 en 40 centimeter hoog worden.

Waarom een Fuchsia kopen?

Als u vooral decoratieve planten zoekt in uw tuin, dan kunt u niet onder de Fuchsia uit. Mede door de mooie klokvorm van de bloemen, is een Fuchsia kopen zeker de moeite waard als decoratieve tuinplant. De Fuchsia is een plant die oorspronkelijk uit Zuid-Amerika afkomstig is. Dit is ook de reden dat bij veel soorten de bloembladeren uit rode en paarse kleuren bestaan. Hiermee worden namelijk kolibries aangetrokken. Maar mede door de vele soorten Fuchsia´s, zijn er ook vele andere kleuren verkrijgbaar. Naast diverse tinten rood en paars, kunt u ook bloemen in het wit, geel en oranje tegenkomen. Daarom moet u een Fuchsia kopen, de vorm van de bloem en de kleuren, maken het tot een zeer decoratieve plant.

Online een Fuchsia bestellen bij Het Groene Paradijs

Welke soort Fuchsia u ook zoekt en in welke kleur, u kunt een Fuchsia bestellen bij Het Groene Paradijs. Wij zijn gespecialiseerd in het online verkopen van planten. In onze professionele webshop heeft u een uitgebreide keuze uit vele soorten Fuchsia´s, alsmede andere planten en bloemen. Met het online bestellen van uw planten, maken wij het u erg gemakkelijk. U hoeft hiervoor niet meer de deur uit, u bestelt uw planten gemakkelijk en in alle rust vanuit uw eigen huis.