Campanula carpatica

3 producten

Campanula carpatica 'Weisse Clips' - Karpatenklokje
actie
Campanula carpatica 'Weisse Clips' - Karpatenklokje Klokjesbloem Karpatenklokje
2.88 3.99
Bekijk product
Campanula carpatica 'Blaue Clips' - Karpatenklokje
actie
Campanula carpatica 'Blaue Clips' - Karpatenklokje Klokjesbloem Karpatenklokje
2.88 3.99
Bekijk product
Campanula carpatica 'Pearl White' - Karpatenklokje
actie
Campanula carpatica 'Pearl White' - Karpatenklokje Klokjesbloem Karpatenklokje
2.88 3.99
Bekijk product

Wat kunt u met de Campanula carpatica in uw tuin?

 

Van de Campanula oftewel Klokjesbloem, zijn diverse soorten cultivars verkrijgbaar. Een van de cultivars is de Campanula carpatica. Deze cultivar wordt ook wel eens Karpatenklokje genoemd en het belangrijkste kenmerk is dat de plant laagblijvend is. De Campanula carpatica is daarom een ideale plant om als bodembedekker te gebruiken. De maximale hoogte van de carpatica kan per soort verschillen, maar hoger dan 30 centimeter wordt deze plant niet. Een ander belangrijk kenmerk, zijn de mooie klokvormige bloemen die tijdens de bloeiperiode ontstaan. De Campanula carpatica stelt u in staat om een prachtig gekleurde bloemtapijt in de tuin te creëren. 

 

Welke soort van de Campanula carpatica kopen?

 

Wilt u de Campanula carpatica kopen als bodembedekker voor in uw tuin? Er zijn enkele soorten van de Campanula carpatica verkrijgbaar. De varianten hebben ongeveer dezelfde eigenschappen, maar het is vooral de kleur van de bloemen die verschillend is per soort. Zo is de Campanula carpatica ´Weisse Clips´ een prachtig plantje met witte bloemen. Dit is ook het geval met de Campanula carpatica ´Pearl White´. Deze laatste wordt ongeveer 30 centimeter hoog. Wilt u een carpatica met blauwe bloemen? Kies dan voor de Campanula carpatica ´Blaue Clips´. Dit plantje heeft prachtige helderblauwe bloemen. Alle soorten van de Campanula carpatica zijn zonaanbidders. Een zonnige plek is dan ook zeker aan te raden om van een weelderige zomerse bloei te genieten. 

 

Een Campanula carpatica bestellen bij Het Groene Paradijs

 

Welk soort u van de Campanula carpatica ook in uw tuin wilt, u kunt altijd een variant van de Campanula carpatica bestellen bij Het Groene Paradijs. Wij hebben alle varianten van de Campanula carpatica in ons assortiment. Zoekt nog andere cultivars van de Campanula? Ook deze cultivars vindt u in onze webshop. Voor alle planten die u bij ons bestelt geven wij een groeigarantie af. U loopt hierdoor geen enkel risico, zodat u veilig online uw planten en struiken bij ons bestelt. Voor vragen over uw planten, de verzorging hiervan of over onze dienstverlening, staat onze klantenservice altijd voor u klaar.