Verbena officinalis winterhart

1 product

Verbena officinalis 'Bampton' - IJzerhard
actie
Verbena officinalis 'Bampton' - IJzerhard IJzerhard Bampton
Niet op voorraad 4.99

Is de Verbena officinalis winterhart?

Als u een Verbena officinalis in uw tuin zet, dan heeft u de garantie dat u lang van een mooie bloemenpracht geniet. De Verbena officinalis heeft namelijk een zeer lange bloeiperiode vanaf juni tot oktober. Tijdens de gehele zomer en ook nog in de herfst heeft u altijd kleur in de tuin. De Verbena officinalis zal doorgaans paarse bloemen geven en wordt maximaal een meter hoog. Het is een veelzijdige plant die u in uw tuin plant om borders op te sieren met een hoge plant, maar die ook in een bloembak gezet kan worden. Daarnaast is de Verbena officinalis winterhard. De plant overleeft de winter, zodat u de volgende zomer wederom prachtige paarse bloemen in de tuin heeft.

Waarom zou u een Verbena officinalis winterhart kopen?

Als u meerdere jaren van een sterke en mooie plant in uw tuin wilt profiteren, dan doet u er goed aan om een Verbena officinalis winterhart te kopen. Mede doordat de plant winterhard is, mag u er vanuit gaan dat de plant de winter overleeft. Zelfs tegen een strenge vorstperiode is de plant bestand. U mag de plant uiteraard wel een handje helpen. Zo is het altijd verstandig om de Verbena officinalis op een beschutte plek én in de zon te zetten. De zon zal de plant opwarmen en koude wind maakt door de beschutting geen kans. Overigens is de Verbena officinalis niet wintergroen. Bruin en dood blad knipt u in het voorjaar weg, zodat er nieuwe scheuten ontstaan.

Wilt u een Verbena officinalis winterhart bestellen bij Het Groene Paradijs?

Wilt u de zekerheid dat u een Verbena aanschaft die winterhard is? Dan kunt u een Verbena officinalis winterhart bestellen bij Het Groene Paradijs. Wij zijn een online tuincentrum met een groot aanbod van planten, die wij in onze eigen kwekerij kweken. Wij geven op iedere plant een groeigarantie. Dit houdt in, dat u met de juiste verzorging een normale groei mag verwachten. Als dit niet het geval is, dan krijgt u uw geld terug. Heeft u nog vragen over de Verbena officinalis? Neem dan gerust contact met ons op.