Verbena bonariensis in pot

5 producten

Verbena officinalis 'Bampton' - IJzerhard
actie
Verbena officinalis 'Bampton' - IJzerhard IJzerhard Bampton
3.88 4.99
Bekijk product
Verbena hastata 'Alba' - IJzerhard
actie
Verbena hastata 'Alba' - IJzerhard IJzerhard Alba
4.44 4.99
Bekijk product
Verbena hastata - IJzerhard
actie
Verbena hastata - IJzerhard IJzerhard
Niet op voorraad 4.99
Bekijk product
Verbena bonariensis Lollipop - IJzerhard
actie
Verbena bonariensis Lollipop - IJzerhard IJzerhard Lollipop
2.44 3.99
Bekijk product
Verbena bonariensis - IJzerhard
actie
Verbena bonariensis - IJzerhard IJzerhard
2.66 3.99
Bekijk product

Hoe staat de Verbena bonariensis in een pot?

De Verbena bonariensis is een mooie plant met kleine bloemen die in een tros samenkomen aan de bovenzijde van de stengels. Een andere veelgebruikte naam voor de Verbena bonariensis, is IJzerhard. De Verbena bonariensis wordt doorgaans als een vaste plant behandeld en in de tuin gezet. Maar heeft u geen tuin of wilt u een terras opsieren met de Verbena bonariensis? Dan is het mogelijk om een Verbena bonariensis in een pot te plaatsen. Wel moet u er rekening mee houden, dat de plant vrij hoog wordt. In een pot zult u de stengels van de plant eventueel moeten ondersteunen.

read-more-splitter

Waarom wilt u een Verbena bonariensis in pot kopen?

Omdat de Verbena bonarinesis een hoge plant is, kan het zijn dat u hier met een kleine tuin minder ruimte voor heeft. Of u heeft helemaal geen tuin, maar wel een balkon of dakterras? Als u dan toch een Verbena bonariensis wilt, dan is een Verbena bonariensis in een pot kopen een goed alternatief. In een pot zal de Verbena bonariensis het net zo goed doen als in de tuin. U geniet van een lange bloeiperiode tijdens de zomer vanaf juli tot september. Een voordeel van een Verbena bonariensis in een pot kopen, is dat u de plant tijdens de winter binnen kunt zetten. Aangezien de Verbena bonariensis maar matig winterhard is, heeft de plant in een pot binnen een grotere kans om de winter te overleven. Overigens is de Verbena bonariensis niet groenblijvend, het blad snoeit u het beste in het voorjaar.

Bij een Verbena bonariensis in pot bestellen bij Het Groene Paradijs, krijgt u de plant geleverd in een pot en in een hoogte van 10 tot 50 centimeter. Met de groeigarantie die wij afgeven, weet u zeker dat de Verbena Bonariensis aanzienlijk zal groeien onder normale omstandigheden en met de juiste verzorging. Zo niet? Dan krijgt u uw geld terug. Heeft u nog vragen over de verzorging van de Verbena bonariensis of over onze dienstverlening? Dan mag u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder met goede adviezen.