Siergrassen snoeien

5 producten

Panicum virgatum - Vingergras
actie
Panicum virgatum - Vingergras Vingergras
2.77 3.99
Bekijk product
Panicum virgatum 'Northwind' - Vingergras
actie
Panicum virgatum 'Northwind' - Vingergras Vingergras
2.44 3.99
Bekijk product
Ammophila arenaria - Helmgras
actie
Ammophila arenaria - Helmgras Helmgras of Duingras
2.88 3.99
Bekijk product
Pennisetum alopecuroides 'Hameln' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides 'Hameln' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras Hameln
2.11 2.99
Bekijk product
Imperata cylindrica 'Red Baron' - Japans Bloedgras
actie
Imperata cylindrica 'Red Baron' - Japans Bloedgras Japans Bloedgras Red Baron
2.11 3.99
Bekijk product

Wanneer moeten siergrassen gesnoeid worden?

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van siergrassen? Een webshop waar u eenvoudig de mooiste siergrassen kunt bestellen? Dan bent u bij Het Groene Paradijs aan het juiste adres. We hebben in onze webshop namelijk de mooiste siergrassen voor u bij elkaar gezet. Siergras is een echte aanwinst voor elke tuin of balkon. Het is een soort gras die niet heel veel verzorging nodig heeft, maar er is wel een aantal dingen waar u goed op moet letten. Siergrassen snoeien is namelijk iets wat zeker gedaan moet worden. We geven u graag advies over wanneer het snoeien van siergrassen het beste plaatsvindt.

Wanneer moet u siergrassen snoeien?

Siergras is een soort gras die er prachtig uitziet in uw tuin. Maar u wilt natuurlijk ook graag dat deze soort gras er mooi uit blijft zien. Daarom is het belangrijk om siergrassen te snoeien. In de regel kunt u dit een enkele keer per jaar doen. We raden u daarbij aan om het in maart te doen en dan hierbij te snoeien tot hooguit 10 centimeter boven de grond. U maakt op deze manier ruimte voor het siergras om weer nieuwe aanwas te krijgen. Op deze manier blijft dit gras er altijd mooi uitzien en kunt u er weer een jaar van genieten! Voor meer informatie over het snoeien van siergrassen kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen.

Weten wanneer u siergrassen moet snoeien

Siergras is een soort gras die makkelijk is in het onderhoud. Deze soort gras doet in de regel ook niet heel moeilijk over de plek waar hij wordt neergezet. Snoeien is dan wel weer belangrijk. Let er dan ook goed op dat u het gras in de gaten houdt en eens per jaar een goede knipbeurt geeft. U bestelt eenvoudig de mooiste siergrassen in onze webshop. We zorgen er dan voor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd.