Witte salvia

4 producten

Salvia microphylla 'Gletsjer' - Salie
actie
Salvia microphylla 'Gletsjer' - Salie Salie
3.77 4.99
Bekijk product
Salvia nemorosa 'Schneehügel' - Salie
actie
Salvia nemorosa 'Schneehügel' - Salie Salie 'Schneehügel'
2.88 3.99
Bekijk product
Salvia nemorosa 'Sensation White' - Salie
actie
Salvia nemorosa 'Sensation White' - Salie Salie 'Sensation White'
2.88 3.99
Bekijk product
Salvia microphylla 'Hot Lips' - Salie
actie
Salvia microphylla 'Hot Lips' - Salie Salie Hot Lips
3.33 3.99
Bekijk product

plant een mooie witte Salvia in uw border

Heeft u al voldoende kleur in uw tuin? Dan kunt u er een neutrale kleur aan toevoegen, zoals planten met witte bloemen. Voor een rijkelijke bloei en een opvallende aanwezigheid van de planten in uw tuin, is de Salvia een goede keuze. U kunt kiezen voor een witte Salvia als u meer wit in de tuin wilt. Een Salvia is een gemakkelijke plant die weinig onderhoud vergt en verkrijgbaar is in vele kleuren. Als u kiest voor een witte Salvia, dan zijn er enkele soorten waar u uit kunt kiezen.

read-more-splitter

Welke soort witte Salvia kopen?

Is het nodig om een witte Salvia te kopen voor in uw tuin? Dan kunt u een keuze maken uit diverse varianten. De kleur wit komt bij de verschillende soorten overeen, maar iedere plant heeft zijn eigen kenmerken. Ook de hoogte van de plant kan belangrijk zijn in verband met het plaatsen op een bepaalde plek of de bloeiperiode. De Salvia nemorosa ´Sensation White´ is een mooie compacte plant die niet al te hoog wordt, ongeveer 40 centimeter. Hierdoor is dit een prima borderplant die bloeit vanaf mei tot augustus. De plant heeft een zeer rijkelijke bloei met volle witte bloemetjes. Dit is een opvallende plant in uw tuin, die bovendien goed winterhard is.

Een witte Salvia bestellen bij Het Groene Paradijs

Om een witte Salvia te bestellen, kunt u gewoon thuisblijven en de webshop van Het Groene Paradijs bezoeken. In onze webshop vindt u vele soorten Salvia´s in diverse kleuren. Bij ons maakt u de keuze uit diverse witte varianten of misschien wilt u ook een andere kleur mee bestellen? Bekijk ook eens het aanbod van andere planten en struiken in onze webshop. U krijgt uw witte Salvia altijd in een kleine afmeting. Wij geven namelijk voor al onze planten een groeigarantie af, dus u mag er zeker van zijn dat de Salvia de gewenste hoogte bereikt.