We kunnen geen producten vinden die aan deze eisen voldoen.

Mini tools voor het nauwkeurig in uw tuin werken

Het is lang niet altijd nodig om uw tuin met tuingereedschap te bewerken die onder het ´grof geschut´ vallen. Daarmee wordt bedoeld, het grotere tuingereedschap. Dit zijn vaak stukken met een steel, zoals een hark, bezem of een schop. Dit tuingereedschap is zeker handig in een grote tuin, want hiermee kunt u gemakkelijk grotere oppervlakten bewerken. Maar heeft u een kleine of een verfijnde tuin of een balkon, dan heeft u ook behoefte aan verfijnt tuingereedschap. Hiervoor gebruikt u handgereedschap, wat ideaal is voor beperkte oppervlakten. Deze kleine tuingereedschappen worden ook wel mini tools genoemd.

Welke soorten mini tools kopen?

Heeft u een klein tuinoppervlak te bewerken, dan kunt u mini tools kopen. Mini tools zijn gemakkelijk met de hand te gebruiken en speciaal voor beperkte oppervlaktes. Net zoals het grote tuingereedschap, kunt u met mini tools behoefte hebben aan diverse soorten. Voor het verwijderen van onkruid uit de grond, kunt u gebruikmaken van een gesmede schrepel, een onkruidsteker of een handcultivator. Een combinatie tussen deze stukken handgereedschap, is de ideale manier om op een verfijnde manier klein onkruid te verwijderen. Mini tools kunnen ook ingezet worden om bijvoorbeeld de voegen tussen de tegels te verwijderen. Handige tools hiervoor zijn een voegenmes of een tegelritzer. De tools zijn gemakkelijk in de hand vast te houden en het handvat bestaat uit hout.

Mini tools bestellen bij Het Groene Paradijs

In de webshop van Het Groene Paradijs vindt u naast planten en struiken ook alles om uw tuin goed te onderhouden. Dit kan groot tuingereedschap zijn, maar u kunt ook mini tools bestellen in onze webshop. Kies hier de voor u geschikte mini tools en met een muisklik heeft u uw bestelling geplaatst. U hoeft voor uw mini tool niet fysiek een winkel te bezoeken, maar wij zorgen dat uw mini tools snel bij u thuis afgeleverd worden.