We kunnen geen producten vinden die aan deze eisen voldoen.

Grondbewerking is de basis van een tuin

Uw planten, struiken en bomen staan in de grond. Maar de grond bestaat in de regel uit verschillende lagen. Sommige lagen zijn geschikt voor uw planten en sommige planten kunnen juist niet met bepaalde soorten grond omgaan. Het kan nodig zijn om de grond te bewerken, zodat bepaalde lagen blootgelegd worden. Grondbewerking kan ook nodig zijn om de grond losser te maken, zodat u beter gaten in de grond kunt maken om hierin planten en struiken te planten. Voor grondbewerking heeft u speciaal tuingereedschap nodig. Grondbewerking met de handen is namelijk onbegonnen werk en bovendien ongezond voor uw handen. Gebruik hiervoor het juiste grondbewerking gereedschap.

Gereedschappen voor grondbewerking kopen

U kunt verschillende soorten gereedschappen voor grondbewerking kopen. Een handcultivator is een populair gereedschap. De drie gebogen tanden kunnen diep in de grond komen en hiermee kunt u gemakkelijk uw grond omwoelen. De handcultivator is ook geschikt om klein onkruid weg te halen uit de grond. De schrepel van gesmeed staal wordt ook wel eens een handhak genoemd. Het is een uitstekend stuk tuingereedschap om uw grond losser te maken. Na het gebruik van de schrepel, kunt u veel gemakkelijker de grond weghalen om een plant te poten. De onkruidsteker is een soort van schaar, waarmee gemakkelijk de wortels van onkruid geknipt kunnen worden. Het is ideaal om dit stuk gereedschap te gebruiken in een gazon. Hier is onkruid verwijderen doorgaans een lastige klus en de onkruidsteker is hierbij een goed hulpmiddel.

Gereedschap voor grondbewerking bestellen bij Het Groene Paradijs

Het Groene Paradijs is de beste oplossing voor mensen die hun planten en struiken graag online willen bestellen. Bestelt u bij ons planten of struiken, maar weet u dat de grond nog behoorlijk hard is, dan kan het verstandig zijn om bij ons ook gereedschap voor grondbewerking te bestellen. Naast onze planten en struiken, vindt u in onze webshop ook tal van gereedschappen, waaronder voor grondbewerking.