Verbena venosa rigida

1 product

Verbena rigida - IJzerhard
actie
Verbena rigida - IJzerhard IJzerhard rigida
Niet op voorraad 9.99

Mooie bloemen in de tuin met een Verbena Venosa rigida

De Verbena Venosa rigida behoort tot één van de vele soorten van de Verbena. De plant met mooie paarse trossen met bloemen, is een opvallende verschijning in de tuin. De plant heeft weinig blad en de originele variant van de Verbena staat hoog op de steel. Dit is niet het geval met de Verbena Venosa rigida. Deze plant wordt 20 tot 40 centimeter hoog. Hierdoor is de Verbena Venosa rigida een zeer gemakkelijke plant met veel mogelijkheden. De plant kan een plantenbak opsieren, maar is ook geschikt om als bodembedekker in de tuin te gebruiken.

Kenmerken van de plant bij een Verbena Venosa rigida kopen

Door een Verbena Venosa rigida te kopen, heeft u een mooi en gemakkelijk plantje in de tuin of in uw plantenbak. Een belangrijk voordeel waarom veel mensen voor deze plant kiezen, is de zeer lange bloeiperiode vanaf mei tot september en soms nog in oktober. Bovendien lokken de bloemen vlinders, bijen en hommels en dit brengt levendigheid in uw tuin. Het is wel zo dat u ´s winters voor bescherming moet zorgen. De Verbena Venosa rigida is maar matig winterhard en heeft daarom enige bescherming tegen de vorst nodig. Plaats de plant dan ook op een beschutte plek, in de volle zon en in een goed doorlatende en niet al te vochtige bodem.

Een Verbena Venosa rigida bestellen bij Het Groene Paradijs

Een Verbena Venosa rigida bestellen is vandaag de dag nog nooit zo gemakkelijk geweest. U hoeft zich hiervoor niet aan te sluiten in de drukte van een tuincentrum. U bezoekt de webshop van Het Groene Paradijs en u bestelt uw planten en struiken gemakkelijk online. Wij hebben een zeer groot assortiment, waaronder vele soorten van de Verbena. Uiteraard verzenden wij uw planten in een stevige verpakking en u mag altijd contact opnemen met onze klantenservice, als u nog advies nodig heeft over de Verbena Venosa rigida.