Salvia Nemorosa

9 producten

Salvia nemorosa 'Ostfriesland' - Salie
actie
Salvia nemorosa 'Ostfriesland' - Salie Salie Ostfriesland
Salvia nemorosa 'Caradonna' - Salie
actie
Salvia nemorosa 'Caradonna' - Salie Salie 'Caradonna'
Salvia nemorosa 'Blaukönigin' - Bossalie
actie
Salvia nemorosa 'Blaukönigin' - Bossalie Salie
Salvia nemorosa 'Blauhügel' - Tuinsalie
actie
Salvia nemorosa 'Blauhügel' - Tuinsalie Salie
Salvia nemorosa 'Marcus' - Salie
actie
Salvia nemorosa 'Marcus' - Salie Salie
Salvia nemorosa 'Mainacht' - Salie
actie
Salvia nemorosa 'Mainacht' - Salie Salie 'Mainacht'
Salvia nemorosa 'Sensation White' - Salie
actie
Salvia nemorosa 'Sensation White' - Salie Salie 'Sensation White'
Salvia nemorosa 'Sensation Deep Rose' - Salie
actie
Salvia nemorosa 'Sensation Deep Rose' - Salie Salie 'Sensation Deep Rose'
Salvia microphylla 'Hot Lips' - Salie
actie
Salvia microphylla 'Hot Lips' - Salie Salie Hot Lips

Salvia Nemorosa kopen

Bent u op zoek naar een mooie, kleurrijke plant voor in de tuin? Een prachtige plant die lange tijd mee gaat en een aantal maanden schitterend in bloei staat? Dan hoeft u alleen maar even een kijkje te komen nemen bij Het Groene Paradijs. We hebben namelijk een ruim assortiment aan tuinplanten voor u klaarstaan. Neem bijvoorbeeld de Salvia Nemorosa, ook wel bekend onder de naam Salie. Dit is een schitterende plant waarvan u er op kunt rekenen dat deze het prachtig doet in uw tuin. De plant is heel eenvoudig te bestellen bij ons. De Salvia Nemorosa kopen is bij ons heel eenvoudig en voordelig.

Wilt u een Salvia Nemorosa bestellen?

We hebben in ons assortiment een groot aantal prachtige vaste planten voor u klaarstaan. Planten die er mooi uitzien, maar die daarbij ook nog eens sterk zijn. De Salvia Nemorosa is daar een heel goed voorbeeld van. Het is een plant met prachtige paarse bloemen, met donkere toppen aan de bloeiaren. Het is een plant die bloeit in de periode van mei tot en met augustus. Het is een plant die u bijvoorbeeld perfect in uw border neer kunt zetten, maar die daar dan wel graag een zonnig plekje wil hebben. Deze plant staat daarbij het liefste in tuingrond die niet al te nat is. Het is een plant die u daarbij ook goed kunt combineren met andere borderplanten, om zo een mooi geheel te maken.

De Salvia Nemorosa kopen bij Het Groene Paradijs

Neem vandaag nog een kijkje in onze webshop om hier die prachtige Salvia Nemorosa in al zijn glorie te kunnen bekijken. Het is mogelijk om deze plant bij ons te bestellen, waarna wij ervoor zorgen dat deze zo snel mogelijk uw kant op wordt gestuurd. U hoeft uzelf er dan geen zorgen meer om te maken of u deze plant wel helemaal heel mee naar huis krijgt vanuit het tuincentrum.