Festuca glauca

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Festuca glauca kopen

Bent u op zoek naar een mooi siergras voor in de tuin? Dan bent u bij Het Groene Paradijs aan het juiste adres. We hebben namelijk een ruim assortiment aan mooie planten, bomen, struiken en siergrassen voor u klaarstaan. We raden u dan ook aan om eens bij ons in het assortiment te komen kijken om te zien wat we allemaal voor u op voorraad hebben. U kunt bijvoorbeeld denken aan Festuca Glauca. Dit is een gras dat ook wel bekend is onder de naam Blauw Schapengras. Het is een mooi, zoals de naam al zegt blauw, siergrijs. Alhoewel, de kleur lijkt eigenlijk meer op blauwgrijs.

Festuca Glauca kopen bij Het Groene Paradijs

We raden u aan om eens een kijkje te komen nemen in onze webshop als u meer wilt weten over dit gras en hoe u dit het beste kunt planten en verzorgen. Hier kunt u natuurlijk ook altijd even contact over opnemen met ons. We staan altijd klaar om u van advies te voorzien, of om u meer te vertellen over de verzorging hiervan. Dit kunt u doen via onze website, maar we staan ook klaar om uw vragen telefonisch te beantwoorden, of via de mail. Het Groene Paradijs heeft geen showroom, maar dit stelt ons dan wel weer in staat om ons helemaal te focussen op de webshop. Daarbij kunnen we hierdoor ook onze kosten lager houden.

Wilt u Festuca Glauca bij ons bestellen?

Bij Het Groene Paradijs hebben we een echte passie voor planten en alles wat groeit en bloeit. We delen deze passie graag met onze klanten, door het zo eenvoudig mogelijk maken om Festuca Glauca te bestellen. Als u uw bestelling bij ons heeft gemaakt, zorgen wij ervoor dat u uw product snel en veilig krijgt toegestuurd. We hebben in onze webshop de mooiste planten, grassen en struiken voor u klaarstaan.