Lonicera klimplant

8 producten

Lonicera periclymenum 'Serotina'
actie
Lonicera periclymenum 'Serotina' Wilde Kamperfoelie
9.99 11.69
Lonicera periclymenum 'Belgica'
actie
Lonicera periclymenum 'Belgica' Wilde Kamperfoelie
9.99 11.69
Lonicera japonicum 'Hall's Prolific'
actie
Lonicera japonicum 'Hall's Prolific' Japanse Kamperfoelie Hall's Prolific
9.99 12.99
Lonicera japonica 'Halliana'
actie
Lonicera japonica 'Halliana' Japanse Kamperfoelie Halliana
9.99 12.99
Lonicera henryi - Kamperfoelie
actie
Lonicera henryi - Kamperfoelie Wintergroene Kamperfoelie
9.99 11.69
Lonicera Tellmanniana - Kamperfoelie
actie
Lonicera Tellmanniana - Kamperfoelie Kamperfoelie
8.99 10.99
Lonicera periclymenum - Wilde Kamperfoelie
actie
Lonicera periclymenum - Wilde Kamperfoelie Wilde Kamperfoelie
11.99 13.99
Lonicera japonica 'Red World'
actie
Lonicera japonica 'Red World' Japanse Kamperfoelie 'Red World'
9.99 12.99

Online een lonicera klimplant bestellen

U bent op zoek naar een mooie klimplant voor in de tuin? Dan raden wij u van harte aan om eens in het uitgebreide assortiment van Het Groene Paradijs te komen kijken. We hebben hier namelijk een groot aantal prachtige planten voor u bij elkaar staan. Planten die wij zelf kweken, zodat we u altijd de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Kiest u bijvoorbeeld voor een Lonicera klimplant, dan haalt u een prachtige plant in huis waarvan u zeker mag zijn dat deze het goed gaat doen in uw tuin. De lonicera klimplant is een van de meest populaire klimplanten, die met relatief weinig onderhoud er prachtig uit komt te zien en lang meegaat.

De lonicera klimplant kopen bij Het Groene Paradijs

We vinden het belangrijk om onze klanten planten te leveren waar ze lang van kunnen genieten. We gaan dan ook altijd zorgvuldig te werk bij het kweken van onze planten, maar ook bij het vervoeren hiervan. We hebben een eigen bezorgdienst, zodat we zeker weten dat alle planten die wij verkopen ook zonder beschadigingen op de plaats van bestemming aankomen. U kunt er hierbij ook voor kiezen om de planten op een bepaald tijdstip af te laten leveren. U hoeft er dan niet bang voor te zijn dat we de planten niet af kunnen leveren omdat er niemand thuis is.

Wilt u een lonicera klimplant bestellen?

Bij Het Groene Paradijs hebben we een passie voor alles wat groeit en bloeit. Deze passie delen we graag met onze klanten. Als u dan ook een bestelling maakt, dan zorgen wij ervoor dat deze met grote zorg wordt behandeld. U krijgt ook planten geleverd die helemaal vers zijn. Wij sturen de planten namelijk op, direct nadat wij deze uit de grond hebben gehaald. U kunt dan ook wel verwachten dat wij alles wat wij verkopen leveren met een groeigarantie.