Ilex op stam

4 producten

Ilex 'Ingramii' op stam met hoogte 100cm
actie
Ilex 'Ingramii' op stam met hoogte 100cm Hulst
69.99 79.99
Bekijk product
Ilex aquifolium 'Argentea Marginata' op Stam - Hulst op Stam
actie
Ilex aquifolium 'Argentea Marginata' op Stam - Hulst op Stam Hulst op Stam 'Argentea Marginata'
89.99 99.99
Bekijk product
Ilex meserveae 'Blue Princess' ST100 Ilex meserveae 'Blue Princess' ST100 Blauwe Hulst
77.77
Bekijk product
Ilex aquifolium 'JC van Tol' op stam met hoogte 100cm
actie
Ilex aquifolium 'JC van Tol' op stam met hoogte 100cm Hulst
Niet op voorraad 69.99
Bekijk product

Ilex op stam bestellen bij Het Groene Paradijs

U bent op zoek naar mooie hulst die er het hele jaar prachtig uit blijft zien? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. We hebben bij Het Groene Paradijs namelijk een ruim assortiment aan de mooiste soorten hulst die er te krijgen zijn. Zo verkopen wij bijvoorbeeld ilex op stam in verschillende uitvoeringen. Ilex is de Latijnse naam voor hulst. Met een mooie hulst bouwt u eenvoudig een haag in uw tuin, of om uw tuin heen. De hulst heeft over het algemeen weinig onderhoud nodig. Hierbij moeten we wel aanmerken dat het verstandig is om de hulst af en toe bij te snoeien, zodat uw haag er mooi uit blijft zien.

read-more-splitter

Online ilex op stam kopen

Wilt u ilex op stam bestellen bij een webshop waar u de mooiste planten, struiken en bomen vindt? Dan raden wij u aan om vandaag nog een kijkje te nemen in ons uitgebreide assortiment. Bij Het Groene Paradijs hebben we namelijk planten in het aanbod die direct bij onze kweker vandaan komen. Zo heeft u de garantie dat uw nieuwe ilex op stam helemaal vers is en lekker in uw tuin zal gaan groeien. Ilex op stam bestellen doet u daarbij heel eenvoudig bij ons. U kunt er dan ook zeker van zijn dat dit veilig gebeurt. We hebben onze betaalomgeving dusdanig ingericht dat u hier helemaal op kunt vertrouwen.

Vandaag nog ilex op stam bestellen?

Indien u vandaag nog een bestelling bij ons wilt maken, dan kan dit uiteraard. U heeft de nieuwe planten dan zo snel mogelijk in huis. U kunt er echter ook voor kiezen om de bestelling op een later tijdstip te laten afleveren. Zo weet u zeker dat u thuis bent als wij met uw nieuwe ilex op stam bij u langskomen. We geven u de garantie dat uw bestelling ook bij u in de tuin goed gaat groeien. Heeft u vragen over uw bestelling, of over onze webshop? U kunt dan altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen.