Helenium

3 producten

Helenium Rubinzwerg - Zonnekruid
actie
Helenium Rubinzwerg - Zonnekruid Zonnekruid
Helenium Moerheim Beauty - Zonnekruid
actie
Helenium Moerheim Beauty - Zonnekruid Zonnekruid Moerheim Beauty
Helenium Kanaria - Zonnekruid
actie
Helenium Kanaria - Zonnekruid Zonnekruid
Niet op voorraad 4.99

Een Helenium plant kopen

Helenium is een klassieke plant die in vele tuinen over de hele wereld terug te vinden is. Het is ook bekend onder de naam Zonnekruid en is in groten getale te krijgen bij Het Groene Paradijs. Wij hebben een zeer ruim assortiment aan de mooiste planten, struiken en kruiden voor u klaarstaan, daar hoort de Helenium plant natuurlijk ook bij. Het is een zogeheten border plant, die al sinds de negentiende eeuw in tuinen terug te vinden is. Laat u niet overtuigen dat Helenium dan ook een ouderwetse plant is, die is namelijk zeker niet het geval. Helenium wordt ook heden ten dage door veel tuinontwerpers gebruikt om een speciaal element aan een tuin toe te voegen.

Een Helenium plant in uw tuin plaatsen

Helenium is in een groot aantal verschillende soorten, kleuren en formaten terug te vinden. U kiest zelf de kleur en hoe hoog u het Helenium wilt hebben staan. U kunt altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen over hoe Helenium planten een toevoeging zouden kunnen zijn voor uw tuin, alsmede waar u deze het beste neer kunt zetten. Uiteraard kunnen wij u dan ook meer vertellen over de verzorging van deze mooie planten. Neem rustig eens de tijd om te bekijken wat wij aan Helenium planten op onze website voor u klaar hebben staan.

Helenium kopen bij Het Groene Paradijs

We hebben bij Het Groene Paradijs altijd Helenium voor u klaarstaan. Dit wordt door ons zelf gekweekt, zodat wij zeker weten dat wij u altijd de hoogste kwaliteit kunnen leveren. We hebben geen showroom, maar het voordeel hiervan is wel dat wij minder kosten hebben en zodoende lagere prijzen kunnen rekenen voor onze planten. Indien u hier meer over wilt weten kunt u ook daar natuurlijk even contact over opnemen met ons. We helpen u graag om het Helenium kopen zo eenvoudig mogelijk te maken.