Smalle haag

4 producten

40 x Thuja occidentalis Brabant - Haagconifeer 80-100cm
actie
40 x Thuja occidentalis Brabant - Haagconifeer 80-100cm 40 stuks Haagconifeer met Kluit
499.99 549.99
Bekijk product
50 x Thuja Brabant - Haagconifeer 125-150cm
actie
50 x Thuja Brabant - Haagconifeer 125-150cm 50 stuks Haagconifeer met Kluit
599.99 649.99
Bekijk product
Ligustrum vulgare - Ligusterhaag
actie
Ligustrum vulgare - Ligusterhaag Ligusterhaag
7.19 7.99
Bekijk product
Carpinus betulus - Haagbeuk
actie
Carpinus betulus - Haagbeuk Bladverliezende Haagbeuk
5.55 5.99
Bekijk product

Een smalle haag kopen bij Het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar een mooie haag voor in de tuin? Een haag waarmee u bijvoorbeeld een deel van de tuin kunt afschermen, of waarmee u zorgt voor wat extra privacy? Dan bent u bij Het Groene Paradijs aan het juiste adres. We hebben in ons zeer uitgebreide assortiment ook een groot aantal verschillende haagplanten. Neem bijvoorbeeld de smalle haag. Dit is een wat minder grote haag voor een subtiel effect. We nodigen u van harte uit om eens een kijkje te nemen in het assortiment van onze webshop, als u meer wilt weten over de verschillende hagen die wij voor u klaar hebben staan. Een smalle haag kopen regelt u daarnaast heel eenvoudig en veilig bij ons.

read-more-splitter

Een smalle haag kopen voor in uw tuin

Met een mooie haag geeft u uw tuin een heel nieuw uiterlijk. U zorgt er hiermee voor dat er plekken in de tuin ontstaan die afgeschermd zijn van de rest van de tuin. Ook is een haag natuurlijk te gebruiken voor wat meer privacy, of als u meer schaduw wilt in uw tuin. Er zijn vele verschillende soorten hagen te vinden in ons assortiment. Neem gewoon even een kijkje bij ons aanbod om hier te zien welke van deze smalle hagen u het liefste in uw tuin neer zou willen zetten. Een smalle haag is daarna bij ons heel eenvoudig.

Wilt u een smalle haag kopen in onze webshop?

Als u het wel ziet zitten om een smalle haag te kopen bij ons, dan raden wij u aan om de haag te kiezen die u het mooiste vindt en deze gewoon in uw winkelwagentje te doen. Wij zorgen er dan voor dat deze haag zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. U heeft hierbij altijd de mogelijkheid om de levertijd te kiezen. Wij komen hem bij u thuis brengen op een moment dat u er zeker van bent dat u thuis bent om deze te ontvangen. Aangezien wij alleen een webshop hebben en niet beschikken over een showroom, kunnen wij onze prijzen lager houden. Een smalle haag bestellen? Bij Het Groene Paradijs vindt u wat u zoekt.