Hedera Hibernica

4 producten

Hedera helix 'Hibernica' - Ierse Klimop
actie
Hedera helix 'Hibernica' - Ierse Klimop Ierse Klimop in diverse maten
Hedera helix - Klimop
actie
Hedera helix - Klimop Klimop
Hedera helix 'Woerner' - Klimop
actie
Hedera helix 'Woerner' - Klimop Klimop Woerner 10-40cm
Niet op voorraad 3.99
Hedera helix 'Goldheart' - Klimop
actie
Hedera helix 'Goldheart' - Klimop Bonte Klimop Goldheart

Online een hedera hibernica kopen

Als we het over planten hebben die u in praktisch elke tuin wel tegenkomt, dan hebben we het over de hedera hibernica. Indien deze naam u niet gelijk een belletje doet rinkelen, kunnen we deze plant natuurlijk ook bij de gewone Nederlandse naam noemen: klimop! Het is een sterke, mooie plant die een indruk achterlaat in elke tuin waar deze wordt neergezet. U kunt de hedera hibernica kopen bij Het Groene Paradijs. Bestel de plant gewoon even in onze webshop, wij zorgen er dan voor dat deze zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. Uiteraard in zo perfect mogelijke staat, u kunt de plant dan direct in de tuin plaatsen.

Wilt u een hedera hibernica bestellen?

Indien u een hedera hibernica wilt bestellen, dan doet u dit heel eenvoudig bij ons. We hebben in ons assortiment namelijk de mooiste klimplanten voor u bij elkaar gezet, die u snel en veilig bij ons bestelt. Ook een klimop behoort natuurlijk tot de planten die wij verkopen. Deze hedera hibernica is snelgroeiend en geheel winterhard. Het is ook een plant die niet veeleisend is. U zet hem eenvoudig in de zon, of in de schaduw, het is allemaal goed voor de klimop. Let er na het planten van deze plant wel op dat u hem regelmatig snoeit. Het is namelijk een snelle groeier en kan andere planten eenvoudig overwoekeren. Daar zit u natuurlijk niet op te wachten!

Bij Het Groene Paradijs een hedera hibernica kopen

Bestel deze mooie, populaire plant in ons assortiment en wij zorgen ervoor dat hij zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. We hebben geen showroom waar u de plant kunt komen bekijken en gelijk mee kunt nemen, maar u kunt er bij ons op rekenen dat u een plant van de hoogste kwaliteit in huis haalt. Doordat we geen showroom hebben kunnen we daarbij ook de kosten van onze planten laag houden. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even een kijkje op onze website of neem even contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen.