Taxushaag

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De taxushaag is erg veelzijdig

Binnen de siertuinbouw heeft de taxushaag al veel indruk gemaakt, doordat hij zich makkelijk in verschillende vormen laat snoeien. Binnen de tuinbouw wordt de taxus al een lange tijd als haag gezien. De vormen van een taxus zijn mogelijk en blijven in goede staat door de trage groei. Het is belangrijk om twee keer per jaar de haag te snoeien. Een mooie haag vergt veel tijd maar als deze eenmaal in goede staat verkeert kunt u er honderden jaren van genieten en heeft deze weinig zorg nodig. De taxushaag is geschikt als sierhaag en afscheidingshaag en is nauwelijks vatbaar voor ziektes.

Een taxushaag, de juiste keuze

Er zijn meerdere redenen te bedenken waardoor u zou moeten kiezen voor deze taxushaag. De duurzaamheid en de kracht zijn kenmerkend voor deze plant. De haag is te plaatsen in welke tuin dan ook zelf in kleine tuinen kan het geplant worden. Door de trage groei zal de plant niet gaan woekeren. Deze plant is uitermate geschikt voor mensen die niet ervaren zijn in de tuin en niet houden van de verzorging.

Ideale vormen

De taxus is ook geliefd in grote tuinen en parken doordat de plant zo krachtig is. Het is een wintergroene conifeer met smalle naalden en rode besjes. De naalden prikken niet en geven een mooie groene kleur. Een taxushaag is te scheren doordat de naalden heel fijn zijn. U kunt deze een verschillende vormen scheren bijvoorbeeld een zelf bedacht figuur, of een driehoek of een vierkant u kunt het zo gek niet bedenken.

De prachtige en krachtige taxushaag kunt voordelig kopen. We geven u de beste tips en voorzien u van de nodige informatie zodat u de taxushaag online kunt bestellen. Het allerbelangrijkste is nog wel dat we u groeigarantie geven omdat we kwaliteit garanderen.