Bonte klimop

2 producten

Hedera helix Glacier - Klimop
actie
Hedera helix Glacier - Klimop Bontbladige Klimop Glacier
Niet op voorraad 4.99
Bekijk product
Hedera helix 'Goldheart' - Klimop
actie
Hedera helix 'Goldheart' - Klimop Bonte Klimop Goldheart
8.88 9.99
Bekijk product

Geniet van het prachtige blad van de bonte klimop

De klimop behoort tot één van de meeste populaire klimplanten. Met de klimop kunt u in de hoogte grote oppervlaktes laten begroeien, maar ook over de bodem. Hierdoor kan de klimop ook goed dienen als een bodembedekker. Er zijn diverse soorten van de klimop verkrijgbaar. Wilt u een prachtige klimop die een aanvulling voor uw tuin is? Kies dan voor de bonte klimop. De bonte klimop heeft als kenmerk het bonte blad. Het hart van het blad is goudgeel en het overige blad donkergroen. Dit geeft een prachtig contrast en hierdoor is de bonte klimop een aanvulling voor uw tuin.

read-more-splitter

Waar op letten bij een bonte klimop kopen?

Het bonte blad van een bonte klimop is zeker een opvallende verschijning in de tuin. Een bonte klimop kopen is zeker de moeite waard als u groen in de tuin wilt, maar ook behoefte heeft aan variatie. Wilt u de bonte klimop als bodembedekker? Zorg er dan voor dat de plant geen houvast vindt naar boven toe. De klimop zal zich dan over de bodem verspreiden. Het onderhoud en verzorging van de bonte klimop is niet zo moeilijk. De bonte klimop is zeer goed winterhard en kan gemakkelijk koude winters doorstaan. Tevens blijft het blad ook ´s winters de prachtige groen/gele kleur houden.

Een bonte klimop bestellen bij Het Groene Paradijs

Ziet u het wel zitten om een bonte klimop te bestellen? Dan kunt u hiervoor terecht bij Het Groene Paradijs. U kunt de bonte klimop het gehele jaar planten, behalve bij vorst. Wij verzenden de bonte klimop in een hoogte van 40 tot 60 centimeter. Bij u zal deze dan toch zeker tot wel 4 meter hoog kunnen groeien. De plant is erg gemakkelijk, u kunt deze in de volle zon, halfschaduw of in de schaduw plaatsen. Verder hoeft u er weinig aan te doen, behalve bijsnoeien als dit nodig is. Heeft u nog vragen over de bonte klimop? Neemt u dan gerust contact met ons op.