Stokroos

5 producten

Alcea rosea 'Pleniflora' Wit - Stokroos
actie
Alcea rosea 'Pleniflora' Wit - Stokroos Witte Stokroos
Alcea rosea 'Carmine Rose' - Stokroos
actie
Alcea rosea 'Carmine Rose' - Stokroos Roze Stokroos
Niet op voorraad 5.99
Alcea rosea 'Pleniflora' Rood - Stokroos
actie
Alcea rosea 'Pleniflora' Rood - Stokroos Rode Stokroos
Alcea rosea 'Pleniflora' Geel - Stokroos
actie
Alcea rosea 'Pleniflora' Geel - Stokroos Gele Stokroos
Alcea rosea 'Nigra' - Stokroos
actie
Alcea rosea 'Nigra' - Stokroos Stokroos Nigra

De mooiste stokrozen kopen bij Het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van de mooiste bloemen en planten voor in uw tuin? Dan bent u nu bij de juiste webshop aangekomen. We hebben bij Het Groene Paradijs namelijk een ruim assortiment aan prachtige planten voor u klaarstaan. Neem bijvoorbeeld de stokroos, een mooie roos die het in elke tuin goed doet. We hebben deze stokrozen in meerdere verschillende uitvoeringen klaarstaan, we raden u dan ook aan om eens op uw gemak te bekijken welke van deze planten u het liefste in uw tuin wilt hebben staan.

Prachtige stokrozen te koop

Een stokroos is een echte aanwinst voor uw tuin. Dit is een plant die, zoals de naam natuurlijk ook al aangeeft, mooie rozen naar uw tuin brengt. Een groot aantal rozen bij elkaar, die u op heel wat verschillende plekken in uw tuin neer kunt zetten. U kunt altijd even contact met ons opnemen als u advies wilt hebben over waar de stokroos het beste geplaatst kan worden. In principe is het zelfs mogelijk om een stokroos op een balkon neer te zetten. Ook daar kan deze plant namelijk prima gedijen! We nodigen u dan ook van harte uit om de mooiste stokroos te kiezen voor uw tuin.

Vandaag nog een stokroos kopen

We hebben in ons assortiment meerdere verschillende stokrozen klaarstaan. Neem eens een kijkje om te zien welke van deze rozen u het mooiste vindt. We helpen u graag bij het maken van een keuze. Als u uw bestelling heeft afgerond, dan komen wij deze afleveren op het moment dat voor u het beste uitkomt. Geeft u aan wanneer u thuis kunt zijn om de planten in ontvangst te nemen en wij zorgen ervoor dat u dan de mooie planten in huis heeft. We leveren al onze planten tegen de scherpste prijzen die hier online voor zijn te vinden. Zo wordt een stokroos kopen bij Het Groene Paradijs wel heel voordelig.