Viburnum tinus

7 producten

Viburnum tinus - Sneeuwbal
actie
Viburnum tinus - Sneeuwbal Sneeuwbal
Viburnum tinus 'Gwenllian' - Sneeuwbal
actie
Viburnum tinus 'Gwenllian' - Sneeuwbal Sneeuwbal
Viburnum tinus 'Eve Price' - Sneeuwbal
actie
Viburnum tinus 'Eve Price' - Sneeuwbal Sneeuwbal
Viburnum tinus 'Ladybird' - Sneeuwbal
actie
Viburnum tinus 'Ladybird' - Sneeuwbal Sneeuwbal
Niet op voorraad 12.99
Viburnum tinus 'Spirit' - Sneeuwbal
actie
Viburnum tinus 'Spirit' - Sneeuwbal Sneeuwbal
9.99 12.99
Viburnum tinus 'LisaRose' - Sneeuwbal
actie
Viburnum tinus 'LisaRose' - Sneeuwbal Sneeuwbal
12.99 14.99
Viburnum tinus 'White Egret' -  Sneeuwbal
actie
Viburnum tinus 'White Egret' - Sneeuwbal Sneeuwbal 'White Egret'
22.22 24.99

Een viburnum tinus kopen bij Het Groene Paradijs

U zoekt een mooie plant voor in de tuin? Een plant of struik die een mooi element aan uw tuin toevoegt en die ervoor zorgt dat u hier nog meer van kunt genieten? Dan bent u bij Het Groene Paradijs aan het juiste adres. We hebben namelijk een groot aantal prachtige planten, struiken, bomen, hagen en grassen in ons assortiment voor u klaarstaan. Neem bijvoorbeeld de viburnum tinus. Dit is een plant die ook wel bekend is onder de naam Sneeuwbal. Het is een heester die een afstammeling is van de muskuskruid familie. Het is een forse struik die flink door kan groeien.

Een viburnum tinus bestellen

We raden u aan om gewoon eens in ons assortiment te kijken om hier te zien wat voor heesters wij allemaal voor u in de aanbieding hebben. De viburnum tinus is een mooie, winterbloeiende plant die die een verkleurende bloei heeft. We hebben het dan over bloemen die van roze naar wit verkleuren. Zo is de viburnum tinus een verrassende plant die in verschillende jaargetijden voor een ander aangezicht zorgt. Wilt u hier meer over weten? Dan raden wij u aan om gewoon even een kijkje te komen nemen in ons assortiment. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. Wij staan altijd klaar om u advies te geven.

Eenvoudig een viburnum tinus kopen

Bij Het Groene Paradijs hebben we een zeer ruim assortiment met de mooiste planten die er te krijgen zijn. Zodoende raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in onze webshop als u op zoek bent naar iets waarmee u uw tuin een vrolijker aangezicht geeft. De viburnum tinus is daar een goede keuze voor. Als u kiest om de viburnum tinus te bestellen in onze webshop, dan kunt u daarbij ook nog eens rekenen op een scherpe prijs voor deze plant.