Theeroos

3 producten

Camellia japonica 'Dr. King' - Camelia
actie
Camellia japonica 'Dr. King' - Camelia Camelia of Theeroos
16.99 18.99
Camellia japonica 'Spring Festival' - Camelia
actie
Camellia japonica 'Spring Festival' - Camelia Theeroos 'Spring Festival'
13.99 16.99
Camellia japonica 'Dalhonega' - Camelia
actie
Camellia japonica 'Dalhonega' - Camelia Theeroos
Niet op voorraad 14.99

Online een theeroos plant bestellen

Rozen doen het altijd mooi in de tuin. Zeker als u hierbij de keuze maakt voor de theeroos. Dit zijn namelijk flinke rozen die het prachtig doen in elke tuin. Deze rozen hebben grote bloemen, die op rechte stelen staan. Het is hierdoor het beste om de planten in groepjes te planten. Zo houden de planten elkaar overeind en komen ze het beste tot hun recht. Online een theeroos plant kopen? Dat doet u heel eenvoudig bij Het Groene Paradijs. We hebben verschillende soorten van de theeroos plant voor u klaarstaan, zodat u hier eenvoudig een keuze uit kunt maken. De theeroos plant bestellen is bij ons simpel en veilig.

Wilt u een theeroos plant kopen?

Bij Het Groene Paradijs hebben we een echte passie voor planten, bomen en struiken. We vinden het dan ook heel belangrijk om onze klanten de beste kwaliteit op dit gebied te leveren. We hebben onze eigen kwekerij waar wij de planten met liefde kweken. We halen ze pas uit de grond als u bij ons een bestelling afrondt. Zodoende kunnen wij u garanderen dat de planten er ook in uw tuin prachtig uit komen te zien. Meer weten hierover? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment, of neem contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen.

De theeroos plant bestellen bij Het Groene Paradijs

We hebben onze website dusdanig ingericht dat u heel eenvoudig kunt vinden wat u zoekt. Neem er dan ook de tijd voor om onze webshop eens rustig door te kijken. Een theeroos kopen is daarna geheel veilig. We hebben een veilige betaalomgeving waar u snel een bestelling maakt op de manier die u zelf het prettigst vindt. Na afloop zorgt onze eigen bezorgdienst ervoor dat de planten bij u worden afgeleverd. Zo weet u zeker dat de planten veilig bij u worden afgeleverd. Indien u dat wenst kunt u deze planten ook bij ons komen ophalen. Maak hiervoor dan even een afspraak met ons.