Siergrassen planttijd

4 producten

Festuca glauca 'Elijah Blue' - Blauw Schapengras
actie
Festuca glauca 'Elijah Blue' - Blauw Schapengras Blauw Schapengras
Pennisetum alopecuroides 'Hameln' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides 'Hameln' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras Hameln
Imperata cylindrica 'Red Baron' - Japans Bloedgras
actie
Imperata cylindrica 'Red Baron' - Japans Bloedgras Japans Bloedgras Red Baron
Festuca gautieri - Berenvel
actie
Festuca gautieri - Berenvel Berenvel

De planttijd van siergrassen

Heeft u uw oog laten vallen op de mooie soorten siergras die wij in ons assortiment hebben staan? Bij Het Groene Paradijs zijn we gek op siergras. We raden u dan ook aan om eens in onze webshop te komen kijken als u een keuze wilt maken die het beste bij uw tuin of balkon past. Let er hierbij wel op dat u het siergras op het juiste moment in de grond zet. Bij Het Groene Paradijs geven we u hier graag advies over. Zo weet u zeker dat het gras er prachtig uit komt te zien en dat u hier lang van gaat genieten. Stel uw vragen over de planttijd van siergrassen eenvoudig via de mail of telefonisch.

Meer weten over de planttijd die voor siergrassen het beste is?

Siergras is er in meerdere soorten en kleuren te krijgen. Welke soort u ook kiest, over het algemeen zijn deze redelijk eensgezind als het aankomt op het planten hiervan. In de regel kan siergras geplant worden vanaf maart, tot aan de late herfst. Het is daarbij wel belangrijk dat u kiest voor een periode die nat is en waarin geen vorst voorkomt. Stel dat u deze siergrassen plant in de herfst, dan is het daarbij ook niet nodig om extra water te geven. Daar zorgt de natuur zelf voor. Let bij het planten goed op de bodemsoort, alhoewel siergras het op elke soort ondergrond goed kan doen. Bemesten is daarbij dan ook nog eens niet nodig. Het siergras maakt het u graag gemakkelijk!

Siergrassen en hun planttijd

De planttijd van siergrassen is gelukkig behoorlijk ruim. Mocht u hier nog verdere vragen over hebben, of over het planten van deze mooie soort gras, dan raden wij u aan om hier gewoon even contact over op te nemen met ons. We staan klaar om al uw vragen over dit onderwerp te beantwoorden. Uiteraard kunt u ook uw vragen stellen over de andere tuinplanten, grassen, hagen en bomen die wij in onze webshop voor u klaar hebben staan.