Siergras met paarse bloemen

7 producten

Liriope muscari 'Royal Purple' - Leliegras
actie
Liriope muscari 'Royal Purple' - Leliegras Leliegras
3.22 3.99
Bekijk product
Liriope muscari 'Ingwersen' - Leliegras
actie
Liriope muscari 'Ingwersen' - Leliegras Leliegras
2.77 3.99
Bekijk product
Liriope muscari 'Variegata' - Leliegras
actie
Liriope muscari 'Variegata' - Leliegras Bont Leliegras
4.33 5.99
Bekijk product
Liriope muscari 'Moneymaker' - Leliegras
actie
Liriope muscari 'Moneymaker' - Leliegras Leliegras
2.77 3.99
Bekijk product
Liriope muscari 'Big Blue' - Leliegras
actie
Liriope muscari 'Big Blue' - Leliegras Leliegras
2.55 3.99
Bekijk product
Liriope muscari 'Silvery Sunproof' - Leliegras
actie
Liriope muscari 'Silvery Sunproof' - Leliegras Bont Leliegras
Niet op voorraad 5.99
Bekijk product
Muhlenbergia capillaris - Muhlenbergia
actie
Muhlenbergia capillaris - Muhlenbergia Muhlenbergia
2.88 3.99
Bekijk product

Kies voor prachtig siergras met paarse bloemen

Wanneer u uw tuin wilt vullen met kleur, dan hoeft u hier lang niet altijd vaste planten voor te gebruiken. Heeft u wel eens aan siergras gedacht? Siergras wordt steeds populairder om te gebruiken in de tuin. Dit heeft diverse redenen. Siergras is erg sterk, heeft nauwelijks onderhoud nodig en u krijgt hiermee net zoveel kleur als met vaste planten in de tuin. Als u iets met paars in de tuin zoekt, kies dan voor siergras met paarse bloemen. Er zijn diverse soorten siergras met paarse bloemen verkrijgbaar, u heeft dus voldoende keuze.

read-more-splitter

Welke soort siergras met paarse bloemen kopen?

Bij siergras met paarse bloemen kopen, kunt u te maken krijgen met verschillende kleuren paars, zoals lila, purper of meer naar de roze kant toe? Zo is er het siergras ´Leliegras´. Leliegras is een zeer sterke siergras en er zijn diverse varianten die paarse bloemen hebben. Denk aan de ´Big Blue´ met trossen met paarsblauwe bloemen of de sierlijke ´Silvery Sunproof´. Beide soorten worden maximaal 30 centimeter hoog en kunnen ook in een plantenbak op tafel of op een balkon geplaatst worden. Lampenpoetsersgras is wat hoger en bereikt een gemiddelde hoogte van 80 centimeter. Er zijn verschillende soorten van Lampenpoetsersgras met paarse bloemen. Dit geldt ook voor de soort ´Prachtriet´. Dit is een rietachtige siergras met mooie paarse pluimen.

Siergras met paarse bloemen bestellen bij Het Groene Paradijs

Waar wilt u uw siergras met paarse bloemen bestellen? Vandaag de dag hoeft u voor uw bloemen, struiken en siergrassen helemaal niet meer de deur uit. U bezoekt hiervoor de webshop van Het Groene Paradijs. Er gaat letterlijk een online plantenwereld voor u open, want wij hebben een zeer groot assortiment. Wij hebben veel keuze uit verschillende soorten siergrassen, ook als u specifiek siergras met paarse bloemen zoekt. Een groot voordeel van online uw siergras bestellen, is dat wij uw bestelling netjes en snel bij u afleveren. Heeft u nog advies nodig over de verzorging van uw siergras? Dan mag u altijd contact met ons opnemen, wij geven u graag nuttige verzorgingstips.