Roze hortensia

5 producten

Hydrangea arborescens 'Pink Annabelle' - Bolhortensia
actie
Hydrangea arborescens 'Pink Annabelle' - Bolhortensia Bolhortensia 'Pink Annabelle'
13.99 15.99
Bekijk product
Hydrangea arborescens 'Ruby Annabelle' - Bolhortensia
actie
Hydrangea arborescens 'Ruby Annabelle' - Bolhortensia Bolhortensia Ruby Annabelle PROVEN WINNER
13.99 15.99
Bekijk product
Hydrangea macrophylla 'Little Pink' - Boerenhortensia
actie
Hydrangea macrophylla 'Little Pink' - Boerenhortensia Boerenhortensia 'Little Pink'
16.99 19.99
Bekijk product
Hydrangea macrophylla Endless Summer 'The Orginal Pink' - Boerenhortensia
actie
Hydrangea macrophylla Endless Summer 'The Orginal Pink' - Boerenhortensia Bolhortensia
32.99 39.99
Bekijk product
Hydrangea macrophylla 'Ayesha' - Seringhortensia
actie
Hydrangea macrophylla 'Ayesha' - Seringhortensia Seringhortensia
7.77 8.99
Bekijk product

Hoe komt u aan een roze Hortensia?

Als u op zoek bent naar een roze Hortensia, dan hoeft u meestal niet zo lang te zoeken. Naast wit, lila en paars, is roze een redelijk veel voorkomende kleur voor een Hortensia. Natuurlijk is ook de vorm van de bloem erg belangrijk. De Hortensia staat immers bekend om de grote bloembollen die tijdens de bloeiperiode verschijnen. Maar er zijn ook varianten waarbij de bloemen in een andere vorm groeien, zoals bijvoorbeeld de Pluimhortensia. Wilt u een roze Hortensia, dan heeft u keuze uit verschillende varianten. Verder kunt u kiezen voor een roze Hortensia in groot formaat of als een kleinere variant.

read-more-splitter

Welke soort roze Hortensia kopen?

Welke roze Hortensia kopen als uw voorkeur naar deze kleur uitgaat? De ´Pink Annabelle´ is de roze variant van de bekende witte Annabelle. De plant wordt ongeveer een meter hoog en heeft prachtige bollen met roze bloemen. De plant bloeit vanaf juli tot september. Heeft u liever een kleinere versie van een Hortensia? Kies dan voor de ´Little Pink´. Deze variant heeft ook prachtige opvallende roze bloemen die in trossen samengroeien. Deze plant wordt niet hoger dan 60 centimeter en is hierdoor zeer geschikt om in een pot op tafel te plaatsen of voor op het balkon of een dakterras.

Een roze Hortensia bestellen bij Het Groene Paradijs

Door een roze Hortensia te bestellen, kleurt uw tuin in een prachtige kleur tijdens de lente en de zomer. Een roze Hortensia bestellen gaat ook gemakkelijk en snel, door de webshop van Het Groene Paradijs te bezoeken. Wij hebben een groot assortiment van Hortensia´s, waaronder vele roze varianten. Kies uw favoriete roze Hortensia en rond uw bestelling af door één van onze betaalmethodes te kiezen. Wij verzorgen dan een snelle levering in een stevige verpakking. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een roze Hortensia? Dan staat ons deskundige team graag voor u klaar.