Rode Salvia

5 producten

Salvia 'Royal Bumble' - Salie
actie
Salvia 'Royal Bumble' - Salie Salie
Salvia roemeriana 'Hot Trumpets' - Salie
actie
Salvia roemeriana 'Hot Trumpets' - Salie Siersalie uit Texas
Niet op voorraad 8.99
Salvia greggii 'Lipstick' - Salie
actie
Salvia greggii 'Lipstick' - Salie Salie
Salvia nemorosa 'Sensation Deep Rose' - Salie
actie
Salvia nemorosa 'Sensation Deep Rose' - Salie Salie 'Sensation Deep Rose'
Salvia microphylla 'Hot Lips' - Salie
actie
Salvia microphylla 'Hot Lips' - Salie Salie Hot Lips

U wilt een rode Salvia in de tuin?

Rood is een opvallende kleur in de tuin. Met rode bloemen weet u zeker dat uw tuin altijd de aandacht trekt. De rode bloemen worden als aantrekkelijk en vurig gezien. Kiest u voor een Salvia in uw tuin, dan heeft u ook inderdaad keuze uit diverse kleuren. Paars, blauw, wit en roze zijn veel voorkomende kleuren voor deze van oorsprong Zuid-Amerikaanse schone. Een rode Salvia is wat minder bekend. Toch is het mogelijk om te kiezen voor een rode Salvia, of in ieder geval een kleur dat tussen paars, roze en rood in zit.

Welke soort rode Salvia kopen?

Wilt u een rode Salvia kopen, dan kan het soms lastig zijn om de juiste variant te vinden. Daarom is het goed om ook eens naar kleuren te kijken die in relatie staan met rood, zoals roze en paars. Niet zelden variëren de kleuren en verkleurt een roze bloem naar rood of er zitten gecombineerde roze en rode bloemen aan de steel. Dit kan ook met de paarse kleur die soms naar rood kan uitlopen. Een voorbeeld is de Salvia ´Sensation Deep Rose´. De naam geeft al aan dat het om roze bloemen gaat. Maar dit gaat wel om een dieproze kleur, die dikwijls naar rood zal verkleuren. U ziet, u hoeft zich niet te beperken tijdens uw zoektocht naar alleen rood, ook roze of paars kan uiteindelijk een rode Salvia opleveren.

Een rode Salvia bestellen bij Het Groene Paradijs

Een rode Salvia bestellen hoeft niet zo lastig te zijn als u misschien denkt. Het is namelijk mogelijk om online een rode Salvia te bestellen in de webshop van Het Groene Paradijs. U vindt in onze webshop vele soorten van de Salvia en ongetwijfeld ook een rode Salvia die u graag wilt. U bestelt deze door uw bestelling af te ronden met één van onze aangeboden betaalmethodes. Wij zorgen er vervolgens voor dat u uw rode Salvia netjes thuis geleverd krijgt.