Pennisetum orientale

3 producten

Pennisetum orientale 'Karley Rose' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum orientale 'Karley Rose' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras Karley Rose
Pennisetum advena 'Rubrum' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum advena 'Rubrum' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras Rubrum
12.22 14.99
Pennisetum orientale - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum orientale - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras orientale

Wat is Pennisetum orientale voor soort plant?

De wat gemakkelijkere naam voor Pennisetum is Lampenpoetsersgras. Wanneer u specifiek op zoek bent naar Lampenpoetsersgras als siergras voor in de tuin, dan heeft u keuze uit vele soorten. Een mooie soort is de Pennisetum orientale. Deze soort heeft enkele kenmerken, zoals het mooie heldergroene blad en de pluizige en zeer fijne aren in een wat rozige kleur. Deze waren ontstaan tijdens de bloeiperiode, die loopt vanaf juni tot augustus. U heeft met de Pennisetum orientale een prachtig siergras voor tijdens de zomermaanden. De prachtige pluimen in piramidevorm geven de tuin een lichtroze gloed.

Waarom wilt u een Pennisetum orientale kopen?

Niet alleen de mooie roze pluimen zijn een reden om de Pennisetum orientale te kopen. Pennisetum orientale wordt maximaal 60 centimeter hoog en is hierdoor aantrekkelijk om bijvoorbeeld in een bloembak te zetten. Hierdoor is dit siergras ook geschikt voor op een balkon of dakterras. Houd er wel rekening mee, dat de Pennisetum orientale matig winterhard is. De winter overleven kan dit siergras wel, maar wellicht moet u bij een hevige vorstperiode enkele maatregelen treffen. U plant de Pennisetum orientale in ieder geval op een zonnige en beschutte plek. Dit scheelt al erg veel. Eventueel brengt u rondom het siergras wat mulch aan om bevriezing tegen te gaan.

Pennisetum orientale bestellen bij Het Groene Paradijs

Vindt u de Pennisetum orientale een mooi soort siergras voor uw tuin? Het is mogelijk om Pennisetum orientale te bestellen bij Het Groene Paradijs. Hiervoor bezoekt u onze webshop, want wij zijn een online tuincentrum. Onze hoogwaardige planten, struiken en siergrassen komen van onze eigen kwekerij. Omdat wij het volste vertrouwen in onze producten hebben, geven wij voor iedere plant een groeigarantie af. U weet dan zeker dat uw plant het goed doet en hierdoor schaft u zonder risico online uw planten aan.