Paarse salvia

5 producten

Salvia nemorosa 'Mainacht' - Salie
actie
Salvia nemorosa 'Mainacht' - Salie Salie 'Mainacht'
2.33 3.99
Bekijk product
Salvia guaranitica 'Black and Blue' - Salie
actie
Salvia guaranitica 'Black and Blue' - Salie Salie 'Black and Blue'
Niet op voorraad 4.99
Bekijk product
Salvia nemorosa 'Caradonna' - Salie
actie
Salvia nemorosa 'Caradonna' - Salie Salie 'Caradonna'
2.44 3.99
Bekijk product
Salvia nemorosa 'Blaukönigin' - Bossalie
actie
Salvia nemorosa 'Blaukönigin' - Bossalie Salie
2.88 3.99
Bekijk product
Salvia nemorosa 'Ostfriesland' - Salie
actie
Salvia nemorosa 'Ostfriesland' - Salie Salie Ostfriesland
2.44 3.99
Bekijk product

Vind zonder moeite een paarse Salvia

Een Salvia als vaste plant in de tuin doet het altijd goed. Met de vele varianten van de Salvia, vindt u altijd wel een soort die in uw tuin past. De Salvia is een ideale plant om borders mee te vullen, maar ook om in een bloembak te zetten. Er zijn hoge soorten en lage soorten en Salvia´s in verschillende soorten kleuren. Een paarse Salvia is niet geheel ongebruikelijk. Bent u op zoek naar een paarse Salvia, dan zult u deze zeker vinden. De paarse Salvia behoort namelijk tot één van de meest voorkomende varianten.

read-more-splitter

Welk soort paarse Salvia kopen?

U wilt een Salvia in uw tuin of in een bloembak en wel in de kleur paars? Een paarse Salvia kopen kan zeker, alleen er zijn diverse varianten verkrijgbaar. Een prachtige paarse Salvia is de Salvia ´Amistad´. Dit is een halfheester met zeer donkerpaarse bloemen. Het blad en de stelen zijn donkergroen, zodat het paars goed afsteekt. De plant wordt ongeveer een meter hoog en is goed winterhard. Ook de Salvia nemorosa ´Ostfriesland´ is een paarse Salvia die niet al te hoog wordt, maximaal 50 centimeter. Tijdens de zomermaanden juni tot augustus verschijnen mooie paarse bloemen aan de toppen. Er zijn nog veel meer paarse Salvia´s verkrijgbaar. Als u hierbij advies nodig heeft, neem dan contact op met Het Groene Paradijs.

Een paarse Salvia bestellen bij Het Groene Paradijs

Waarom zou u zich tegenwoordig in de drukte van een tuincentrum begeven om een paarse Salvia te kopen? Het kan zoveel gemakkelijker, door een paarse Salvia te bestellen in de webshop van Het Groene Paradijs. U bestelt uw paarse Salvia zo vanuit huis en wij leveren uw bestelling snel en uiteraard in een stevige verpakking. Tevens geven wij een groeigarantie af. Mocht uw paarse Salvia niet volgens de beloofde verwachtingen groeien, dan krijgt u uw geld terug. Op deze wijze kunt veilig en zonder risico online uw planten en struiken aanschaffen.