klimop woerner

1 product

Hedera helix 'Woerner' - Klimop
actie
Hedera helix 'Woerner' - Klimop Klimop Woerner 10-40cm
Niet op voorraad 3.99
Bekijk product

Met de klimop woerner heeft u een zeer sterke klimplant

De klimop behoort tot één van de meest bekende klimplantsoorten. Ongetwijfeld zult u wel eens met een klimop te maken hebben gehad. Er zijn vele soorten van de klimop en iedere soort heeft weer andere eigenschappen. Wanneer u op zoek bent naar een zeer sterke klimop, dan is de klimop woerner een passend exemplaar voor u. Met de klimop woerner heeft u altijd groen in de tuin. Het blad is donkergroen en kleurt tijdens de wintermaanden nog donkerder. Aan de stengels van de klimop woerner zitten een soort van zuignapjes waarmee de plant zich aan de ondergrond hecht.

read-more-splitter

Waarom een klimop woerner kopen?

Door een klimop woerner te kopen, heeft u een krachtige klimop die u niet alleen in de hoogte, maar ook over de bodem kunt laten groeien. De klimop woerner is hiermee ook een bodembedekker. De plant is zeer goed winterhard. Moeiteloos komt de klimop woerner koude winters door en ook vrieskou zal de plant overleven. Tijdens deze strenge vorstperiodes blijft het blad prachtig groen en heeft u een mooie aanvulling voor uw wintertuin. Wilt u de klimop woerner snoeien? Dit is af en toe noodzakelijk om overwoekering van andere planten tegen te gaan. De maand februari wordt aangeraden als snoeimaand, maar in principe kan dit ook in andere maanden.

Een klimop woerner bestellen bij Het Groene Paradijs

Als u behoefte heeft aan een zeer sterke klimplant, dan kunt u een klimop woerner bestellen bij Het Groene Paradijs. De klimop woerner is één van de vele soorten cultivars van de klimop die u bij ons online kunt bestellen. Bestellen gaat erg gemakkelijk en snel in onze webshop. U rondt de bestelling af door één van onze betaalmethodes te kiezen. U hoeft vervolgens alleen maar te wachten, want wij leveren uw bestelling bij u af in een stevige verpakking. Wilt u nog advies over de klimop woerner of andere cultivars? Neem dan gerust contact met ons op.