Kiwi deliciosa

2 producten

Actinidia deliciosa 'Atlas' - Kiwiplant
actie
Actinidia deliciosa 'Atlas' - Kiwiplant Kiwiplant
Actinidia deliciosa 'Jenny' - Zelf bestuivende Kiwi
actie
Actinidia deliciosa 'Jenny' - Zelf bestuivende Kiwi Kiwiplant Zelfbestuivend
11.99 13.99

Online een kiwi deliciosa bestellen bij Het Groene Paradijs

Wanneer u op zoek bent naar iets moois voor in de tuin, dan zijn de mogelijkheden eigenlijk eindeloos. We hebben bij Het Groene Paradijs een groot aantal prachtige planten voor u klaarstaan. Planten die uit onze eigen kwekerij vandaan komen en die daar met de grootste zorg en liefde zijn verzorgd. Zoekt u bijvoorbeeld een plant met vruchten waar u van kunt gaan genieten als de plant in bloei staat? Ook deze verkopen wij volop. Neem bijvoorbeeld de kiwi deliciosa. Dit is een mooie plant waar inderdaad kiwi’s aan groeien. Deze kunnen het in Nederland ook prima doen. U krijgt dan heerlijke vruchten, elk jaar weer.

Vandaag nog een kiwi deliciosa bestellen

We vinden het belangrijk om onze klanten een ruim aanbod aan de mooiste planten te bieden. We hebben niet alleen mooie planten klaarstaan, maar vooral ook planten die sterk zijn. Het is nu eenmaal zo dat u na het kopen van een plant hier ook zo lang mogelijk van wilt kunnen genieten. De kiwi deliciosa is een goed voorbeeld van een sterke plant. Neem dan ook een kijkje in ons assortiment om te zien wat u allemaal van deze plant mag verwachten. We hebben bij al onze producten uitgebreide informatie klaarstaan, waarmee u meteen op de hoogte bent van alles wat deze plant te bieden heeft.

Genieten van een kiwi deliciosa

Als u besluit een kiwi deliciosa te kopen  bij ons, dan haalt u een prachtige plant in huis. Deze halen we bij onze kwekerij pas uit de grond op het moment dat de bestelling uw kant op komt. Geef bij het afronden van uw bestelling aan wanneer u uw nieuwe kiwi deliciosa wilt ontvangen. Wij komen de plant dan zelf op dit tijdstip bij u langs brengen. We hebben geen showroom, maar u mag ook altijd bij ons langs komen om de plant zelf op te halen, indien u dit wenst. Bij Het Groene Paradijs kunt u eenvoudig de kiwi deliciosa bestellen, maar bent u ook aan het juiste adres voor een groot aantal andere planten, struiken, bomen en hagen.