Hypericum

4 producten

Hypericum dummeri 'Peter Dummer' - Hertshooi
actie
Hypericum dummeri 'Peter Dummer' - Hertshooi Hertshooi 'Peter Dummer'
5.55 6.99
Bekijk product
Hypericum calycinum - Hertshooi
actie
Hypericum calycinum - Hertshooi Hertshooi
2.88 3.99
Bekijk product
Hypericum 'Hidcote' - Hertshooi
actie
Hypericum 'Hidcote' - Hertshooi Hertshooi
2.88 3.99
Bekijk product
Hypericum olympicum - Hertshooi
actie
Hypericum olympicum - Hertshooi Hertshooi
2.88 3.99
Bekijk product

De Hypericum en zijn mooie gele bloemen

Een bloem die veel in de sierteelt wordt gekweekt, is de Hypericum. In de volksmond wordt de Hypericum ook wel hertshooi genoemd. De hertshooifamilie is een rijk geslacht van planten, struiken en kruiden en er zijn ongeveer 400 soorten bekend. Het belangrijkste kenmerk van de Hypericum zijn de gele bloemen en die bovendien lang doorbloeien. De bloeiperiode start in mei/juni en bloeit door tot in september. Verder heeft u veel mogelijkheden om de Hypericum te planten. De plant kan zowel in de zon als half in de schaduw worden geplant. Tevens kunt u de plant het gehele jaar door planten, met uitzondering van de vorstperiodes.

Online uw Hypericum kopen

De Hypericum is een gemakkelijke plant die weinig onderhoud vergt. Bovendien is de plant zowel in droge grond als in vochtige grond te planten. Hierdoor zal deze plant het in uw tuin altijd goed doen. Wilt u ook een Hypericum kopen, dan kan dit tegenwoordig heel gemakkelijk online bij Het Groene Paradijs. Al jarenlang hebben wij ervaring in het verkopen van online bloemen en planten, waarbij wij bovendien een uitstekende service leveren. Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten Hypericums. Zo is Hypericum calycinum een relatief kleine plant die tot 30 centimeter groeit. De Hypericum Hidcote daarentegen, kan tot wel 60 centimeter worden. Kies daarom uw Hypericum vanuit uw huis en geniet van een vrolijk gekleurde plant in uw tuin.

Uw Hypericum bestellen bij Het Groene Paradijs

Heeft u dat ook wel eens, dat als u erop uit trekt om planten of bloemen te kopen, dat u altijd met veel meer thuis komt dan u eigenlijk nodig heeft? Daarnaast duurt het uren voordat u weer thuis bent. Bij het Groene Paradijs kiest u eenvoudigweg vanaf de bank de bloemen en planten die u nodig heeft en u hoeft alleen maar te wachten tot ze bezorgd worden. Heeft u advies nodig over bepaalde planten of wilt u weten welke planten het beste voor uw tuinsituatie zijn? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.