Hoge salvia

3 producten

Salvia 'Amistad' - Salie
actie
Salvia 'Amistad' - Salie Salie 'Amistad'
Salvia uliginosa - Salie
actie
Salvia uliginosa - Salie Salie
Niet op voorraad 5.99
Salvia microphylla 'Hot Lips' - Salie
actie
Salvia microphylla 'Hot Lips' - Salie Salie Hot Lips

Is er een hoge Salvia te vinden?

De Salvia is een erg veelzijdige plant. U kunt de plant in uw tuin planten, maar ook in een pot of een plantenbak. In dit laatste geval is het belangrijk dat u niet voor een te hoge Salvia kiest. Er zijn veel soorten Salvia´s die niet hoger worden dan een meter en ideaal zijn voor plantenbakken. Maar u kunt ook behoefte hebben aan een hoge Salvia. Bijvoorbeeld omdat u uw border al vol heeft met lage planten, maar hier wel wat hoogte in wilt aanbrengen? Er zijn niet heel veel Salvia´s die extreem hoog worden. Meestal tot maximaal een meter hoogte. Toch is er één soort die zeer hoog wordt en een gemiddelde hoogte bereikt van ongeveer 175 centimeter.

Welke hoge Salvia kopen?

Als er de behoefte voor een hoge Salvia in de tuin is, dan kunt u een hoge Salvia kopen en wel de Salvia uliginosa. Deze plant haalt een hoogte van tussen de 160 en 180 centimeter. Het is de ideale plant om aan de achterzijde van de border te planten, zodat u hoogtes kunt aanbrengen. De bloeiperiode van de Salvia uliginosa is in augustus en september. Bijzonder zijn dan de kleine blauwe bloemen die tevoorschijn komen. De bloeien groeien als aren aan de bovenzijde van de steel. Plaats de Salvia uliginosa bij voorkeur op een zonnige plek of halfschaduw. Snoei het dode blad in het voorjaar om weer nieuwe scheuten te laten groeien.

Bij het Groene Paradijs een hoge Salvia bestellen

U heeft veel keuze uit verschillende lage Salvia´s, maar een hoge Salvia bestellen is toch mogelijk. In de webshop van Het Groene Paradijs vindt u vele soorten Salvia´s, waaronder de Salvia uliginosa. Deze hoge Salvia zal het prachtig doen in uw tuin. Uiteraard leveren wij de plant niet zo hoog. Wij leveren de plant in een pot en in een hoogte van 10 centimeter. Met onze afgegeven groeigarantie, garanderen wij u dat de Salvia bij u de hoogte bereikt die u wilt.