Laurierkers

5 producten

Prunus laurocerasus 'Otto Luyken' - Laurierhaag
actie
Prunus laurocerasus 'Otto Luyken' - Laurierhaag Laurierkers of Laurierhaag
7.77 9.99
Bekijk product
50 x Prunus Otto Luyken - Laurierhaag 40-50cm
actie
50 x Prunus Otto Luyken - Laurierhaag 40-50cm 16,66 strekkende meter Laurierhaag Otto Luyken
499.99 599.99
Bekijk product
Prunus laurocerasus 'Caucasica' - Laurierkers
actie
Prunus laurocerasus 'Caucasica' - Laurierkers Laurierkers of Laurierhaag
7.18 8.99
Bekijk product
Prunus lusitanica 'Angustifolia' - Portugese Laurier
actie
Prunus lusitanica 'Angustifolia' - Portugese Laurier Portugese Laurier 30-60cm
7.17 8.99
Bekijk product
Prunus laurocerasus 'Rotundifolia' - Laurierhaag
actie
Prunus laurocerasus 'Rotundifolia' - Laurierhaag Laurierkers of Laurierhaag
5.55 6.99
Bekijk product

Laurierkers voor in uw tuin

Bent u op zoek naar een mooie haagplant die het in elk soort tuin goed kan doen? Dan hebben we bij Het Groene Paradijs meerdere opties voor u klaarstaan. Neem bijvoorbeeld de Laurierkers. Dit is een plant die er prachtig uitziet en waarbij u er altijd op kunt rekenen dat deze ook het hele jaar door mooi blijft. Een laurierkers kopen is bij Het Groene Paradijs heel voordelig en eenvoudig. We zorgen er dan voor dat de plant snel bij u wordt afgeleverd. U kunt deze dan in uw tuin zetten en genieten van de pracht en praal van de Laurierkers.

read-more-splitter

Wilt u een laurierkers bestellen?

Bij Het Groene Paradijs hebben we een ruim assortiment aan hagen voor u klaarstaan. We raden u dan ook van harte aan om eens bij ons te kijken als u een mooie haag aan uw tuin toe wilt voegen. De Laurierkers is een goed voorbeeld van een sterke laurierhaag die het hele jaar door groen blijft. We raden u dan ook aan om deze plant zeker eens te overwegen als u een nieuwe plant aan uw tuin toe wilt voegen. Het is een plant die er niet alleen mooi uitziet, maar die ook nog eens heel lekker ruikt. Deze plant begint met de kleur lichtgroen, maar naarmate ze ouder wordt verandert de kleur naar een donkerder groen.

Een Laurierkers kopen bij Het Groene Paradijs

Als u ervoor kiest om een Laurierkers te bestellen bij Het Groene Paradijs, dan kunt u er op rekenen dat u een plant krijgt die helemaal vers is. We leveren onze planten namelijk altijd direct bij de kweker vandaan. Verser dan dat kunt u uw haagplanten niet krijgen! Bij ons heeft u de mogelijkheid om na levering te betalen. We zorgen er altijd voor dat de planten die u bestelt zo snel mogelijk bij u worden afgeleverd.