Gaillardia

5 producten

Gaillardia grandiflora Kobold - Kokardebloem
actie
Gaillardia grandiflora Kobold - Kokardebloem Kokardebloem Kobold
Gaillardia 'Burgunder' - Kokardebloem
actie
Gaillardia 'Burgunder' - Kokardebloem Kokardebloem
Gaillardia 'Arizona Sun' - Kokardebloem
actie
Gaillardia 'Arizona Sun' - Kokardebloem Kokardebloem
Gaillardia 'Mesa Yellow' - Kokardebloem
actie
Gaillardia 'Mesa Yellow' - Kokardebloem Kokardebloem
Gaillardia 'Mesa Red' - Kokardebloem
actie
Gaillardia 'Mesa Red' - Kokardebloem Kokardebloem

Een Gaillardia voor uw tuin

Bent u op zoek naar een mooie, kleurrijke borderplant voor in uw tuin? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij wat we bij Het Groene Paradijs allemaal in ons assortiment hebben staan. Zo verkopen wij onder andere een groot aantal verschillende borderplanten. Neem bijvoorbeeld de Gaillardia, die ook wel bekend is onder de naam Kobold. Het is een plant die normaal gesproken groeit in Noord-Amerika, maar die ook de oversteek naar onze contreien heeft gemaakt. Het is een plant met prachtige bloemen, die dan wel 1 of 2 kleuren hebben.

 

De Gaillardia plant bij Het Groene Paradijs

Bij Het Groene Paradijs worden alle planten bij onze eigen kwekerij gekweekt. We willen er namelijk zeker van zijn dat de planten die u bij ons koopt ook echt van de hoogste kwaliteit zijn. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te nemen in ons assortiment om te zien wat wij allemaal voor u klaar hebben staan. We vinden het belangrijk dat u planten koopt die u eenvoudig in uw tuin kunt plaatsen en waarbij u er op kunt rekenen dat deze er op hun mooist uitzien. Vandaar ook dat wij in onze webshop al onze planten, struiken en hagen aanbieden met onze groeigarantie.

Vandaag nog een Gaillardia kopen?

Indien u vandaag nog een Gaillardia wilt kopen voor in uw tuin, bent u hiervoor altijd welkom in onze webshop. Wij zorgen er graag voor dat de planten die u bestelt zo snel mogelijk bij u worden afgeleverd. U kunt hierbij zelf aangeven op welk tijdstip u wilt dat de planten bij u worden bezorgd. Bij ons schaft u nieuwe planten voor uw tuin aan tegen de scherpste prijzen die hiervoor te vinden zijn. We hebben namelijk geen fysieke showroom, waardoor we onze kosten zo laag mogelijk kunnen houden. Deze lagere kosten rekenen we dan weer door in de prijzen die wij voor onze planten vragen.