Boomhortensia

4 producten

Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' - Bolhortensia
actie
Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' - Bolhortensia Hortensia
11.69 13.99
Bekijk product
Hydrangea arborescens 'Annabelle' - Bolhortensia
actie
Hydrangea arborescens 'Annabelle' - Bolhortensia Bolhortensia
6.88 7.99
Bekijk product
Hydrangea arborescens 'Pink Annabelle' - Bolhortensia
actie
Hydrangea arborescens 'Pink Annabelle' - Bolhortensia Bolhortensia 'Pink Annabelle'
13.99 15.99
Bekijk product
Hydrangea arborescens 'Ruby Annabelle' - Bolhortensia
actie
Hydrangea arborescens 'Ruby Annabelle' - Bolhortensia Bolhortensia Ruby Annabelle PROVEN WINNER
13.99 15.99
Bekijk product

Een opvallende Boomhortensia in uw tuin?

De benaming ´Boomhortensia´ kan een beetje misleidend zijn. U heeft met een Hortensia niet te maken met een boom. Met de boomhortensia wordt de Hydrangea arborescens bedoeld. Van deze soort is de ´Ánnabelle´ het meest bekend en ook het meest gezien in de Nederlandse tuinen. Opvallend kenmerk aan deze boomhortensia, zijn de bloemen. Deze voornamelijk witte bloemen vormen grote bollen die soms de grootte van een voetbal hebben. Hierdoor is de benaming Boomhortensia ontstaan. De Hortensia heeft stevige houtachtige takken die deze flinke bloemballen moeten houden. Daarnaast zorgen de takken voor een snelle en weelderige groei.

read-more-splitter

Waarom een Boomhortensia kopen?

Een Boomhortensia kopen zult u vooral doen vanwege het opvallende uiterlijk van de bloemen. U geniet ook lange tijd van deze bloemen, want de bloeiperiode loopt van juli tot september. De stevige stengels zullen niet snel knakken, waardoor u met deze Hortensia een zeer sterke plant heeft. Gemiddeld wordt de Boomhortensia ongeveer 150 centimeter hoog en u plaatst deze het beste op een zonnige plek of halfschaduw. De Boomhortensia is goed winterhard, maar u moet er rekening mee houden dat de plant tijdens de winter geen blad heeft of dat het blad bruin wordt. U kunt in het voorjaar de Boomhortensia snoeien, zodat er nieuwe scheuten groeien.

Een Boomhortensia bestellen bij Het Groene Paradijs

Om een Boomhortensia te bestellen, hoeft u niet de deur uit. U bestelt deze vanuit uw eigen huis in de webshop van Het Groene Paradijs. Bij ons vindt u vele soorten Hortensia´s en ook de Boomhortensia met witte of roze bloemen. U krijgt de Boomhortensia geleverd in een afmeting van 10 tot 30 centimeter. Hierbij leveren wij een groeigarantie, zodat u zeker weet dat uw Hortensia het goed zal doen. Neemt u gerust contact met ons op, als u nog vragen heeft over de verzorging van uw Boomhortensia of andere planten, wij geven u graag nuttige tips.