Actinidia deliciosa

2 producten

Actinidia deliciosa 'Atlas' - Kiwiplant
actie
Actinidia deliciosa 'Atlas' - Kiwiplant Kiwiplant
8.88 9.99
Bekijk product
Actinidia deliciosa 'Jenny' - Zelf bestuivende Kiwi
actie
Actinidia deliciosa 'Jenny' - Zelf bestuivende Kiwi Kiwiplant Zelfbestuivend
11.99 13.99
Bekijk product

Online een actinidia deliciosa bestellen

Heeft u er altijd al van gedroomd om zelf planten in uw tuin te hebben staan waar vruchten aan groeien? Vruchten die u zonder voorbehoud kunt plukken en waar u dan van kunt genieten? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van Het Groene Paradijs. We hebben een groot aantal mooie planten voor u klaarstaan, waarbij ook vele waar zalige vruchten aan groeien. Neem bijvoorbeeld de actinidia deliciosa. Dit is een naam die u misschien niet veel zegt, maar de Nederlandse naam waarschijnlijk wel. We hebben het hier namelijk over een kiwi plant.

read-more-splitter

De actinidia deliciosa kopen bij Het Groene Paradijs

We vinden het belangrijk om onze klanten altijd de hoogste kwaliteit te bieden als het op planten aankomt. Bij ons kunt u een actinidia deliciosa bestellen, die direct bij ons uit de kwekerij vandaan komt. Alles wat wij aan u leveren is vers, zodat wij deze zonder voorbehoud met groeigarantie kunnen leveren. Zo ook de actinidia deliciosa. Dit is een prachtige plant die garant staat voor kwaliteit. Een plant die er prachtig uitziet in uw tuin en waar u dus ook van de vruchten kunt gaan genieten. Meer weten hierover? We beantwoorden graag alle vragen die u maar over de actinidia deliciosa kunt hebben.

De heerlijke actinidia deliciosa

We hebben een groot aantal planten met heerlijke vruchten in onze webshop klaarstaan, waar de actinidia deliciosa ook toe behoort. Maak een bestelling in onze webshop en wij komen deze plant bij u langsbrengen. We doen dit op het tijdstip dat u het beste uitkomt. De plant liever zelf bij ons ophalen? Dat kan natuurlijk ook. We hebben weliswaar geen showroom, maar ophalen is altijd mogelijk. Doordat wij geen showroom of tuincentrum hebben kunnen wij onze kosten zo laag mogelijk houden. Dit vertaalt zich dan weer in lage prijzen voor u.