Liriope muscari

7 producten

Liriope muscari - Leliegras
actie
Liriope muscari - Leliegras Leliegras
2.55 3.99
Bekijk product
Liriope muscari 'Variegata' - Leliegras
actie
Liriope muscari 'Variegata' - Leliegras Bont Leliegras
4.33 5.99
Bekijk product
Liriope muscari 'Silvery Sunproof' - Leliegras
actie
Liriope muscari 'Silvery Sunproof' - Leliegras Bont Leliegras
Niet op voorraad 5.99
Bekijk product
Liriope muscari 'Ingwersen' - Leliegras
actie
Liriope muscari 'Ingwersen' - Leliegras Leliegras
2.77 3.99
Bekijk product
Liriope muscari 'Big Blue' - Leliegras
actie
Liriope muscari 'Big Blue' - Leliegras Leliegras
2.55 3.99
Bekijk product
Liriope muscari 'Royal Purple' - Leliegras
actie
Liriope muscari 'Royal Purple' - Leliegras Leliegras
3.22 3.99
Bekijk product
Liriope muscari 'Moneymaker' - Leliegras
actie
Liriope muscari 'Moneymaker' - Leliegras Leliegras
2.77 3.99
Bekijk product

Een liriope muscari bestellen bij Het Groene Paradijs

U zoekt iets moois om aan uw tuin toe te voegen? U heeft allemaal prachtige siergrassen en planten klaarstaan, maar wilt hier graag nog iets bijzonders bij planten? Neem dan even een kijkje in het assortiment van Het Groene Paradijs. We hebben namelijk prachtige planten, struiken, bomen, hagen en grassen voor u klaarstaan, waarbij u er zeker van mag zijn dat u iets bijzonders aan gaat treffen in ons assortiment. Neem bijvoorbeeld liriope muscari. De naam zal u wellicht niks zeggen, maar we hebben het hier over een soort gras die er het hele jaar door prachtig uitziet. De liriope muscari is ook wel bekend onder de naam Leliegras.

read-more-splitter

Een liriope muscari kopen bij Het Groene Paradijs

Wilt u een liriope muscari bestellen in een webshop waar u kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit? Dan raden wij u aan om eens te komen kijken bij Het Groene Paradijs. We hebben in ons assortiment de mooiste planten en struiken voor u bij elkaar staan. Mooie kwaliteit, die we graag naar u toesturen om uw tuin nog mooier te maken. We hebben onze webshop dusdanig ingericht dat een liriope muscari bestellen heel eenvoudig is. Daarbij ook geheel veilig. We gaan vertrouwelijk met al uw gegevens om en zorgen er ook voor dat uw nieuwe planten snel en zorgvuldig ingepakt uw kant op komen.

Eenvoudig een liriope muscari bestellen

We maken het bestelproces zo eenvoudig mogelijk, zodat u zonder problemen uw bestelling bij ons kunt maken. We hebben geen showroom waar u onze planten in kunt komen bekijken, maar dat brengt ook weer voordelen met zich mee. Niet alleen hebben wij hierdoor meer tijd om ons te concentreren op het kweken van onze tuinplanten, maar we kunnen onze kosten ook een stuk lager houden. Hierdoor kunt u er op rekenen dat u die mooie planten tegen een scherpe prijs in huis gaat halen.